POSLAO JASNU PORUKU: / Ronaldo rasplakao milijune navijača diljem svijeta

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
14.10.2015.
19:47
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Nakon što je 2009. godine Manchester zamijenio Madridom, u rekordom transferu u iznosu od 80 milijuna funti,Ronaldo je postao jedan od najvećih svjetskih igrača koji svojim čudesnim potezima oduševljava nogometne zaljubljenike diljem svijeta. Nogometni stručnjaci danas vode rasprave o tome je li Ronaldo jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a Portugalac se u orbitu nogometne genijalnosti lansirao upravo u dresu Kraljeva.

Image
NEĆE U SRBIJU: /

Pogledajte kako Ronaldo provodi neočekivani odmor

Image
NEĆE U SRBIJU: /

Pogledajte kako Ronaldo provodi neočekivani odmor

Najveći Kralj ikad

Nevjerojatno zvuči podatak kako je Ronaldo do sad u karijeri zabio preko 500 golova, od toga preko 300 u dresu Reala, skinuvši tako s trona legendarnog Raula i okrunivši se kao najbolji strijelac Kraljeva svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome što u Realu obara rekorde, bilo je puno medijskih natpisa o tome kako je ovaj 30-godišnji nogometaš nezadovoljan u Madridu. Prošle sezone Ronaldo se našao na udaru navijača, a često je pokazivao i svoj narcisoidni karakter koji mnogi osuđuju. Brojni zvižduci na Santiago Bernabeu sve više su ga smetali, a u drugom dijelu sezone Ronaldo je izgubio i podršku navijača.

Image
Foto: AFP

Manchester je sve pratio i ovog ljeta htio vratiti Ronalda u Premier ligu. Louis Van Gaal imao je odriješenu vreću novaca, čelnici Manchester Uniteda odlučili su ne štedjeti na dovođenju Ronalda, ali na kraju balade nije bilo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo jasno dao do znanja

Predsjednik Reala Florentino Perez odbio je Engleze, a čini se sad kako ih je zauvijek odbio i sam Ronaldo. Barem ako ćemo vjerovati njegovoj izjavi, u kojoj se istaknuo kako svoju karijeur namjerava završiti u Real Madridu.

"Logično, imam ugovor s Realom do svoje 33 godine i već sam rekao barem sto puta. Moj san je završiti karijeru u Real Madridu", kazao je Ronaldo nakon dodijele zlatne kopačke za najboljeg europskog strijelca prošle sezone, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako paziš na sebe i svoju formu, možeš igrati nogomet do svoje 40-ete godine. Osobno, želim igrati još barem 5 do 6 godina. U Realu sam situiran, sređen. Od koristi sam svojoj momčadi i klubu i želim ovdje nastaviti karijeru. Želim pobjeđivati, slaviti, osvajati titule i zato sam u najboljem klubu na svijetu", jasan je CR7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo