Čovjek koji je šokirao Hrvate: 'Htio sam to opet!'

'Hrvati me jako dobro pamte i htio sam ih ponovo ušutkati kao i na EURO-u u Austriji', izjavio je Semih Senturk, kojeg turski izbornik Hiddink ovaj put nije pozvao u nacionalnu momčad.

8.11.2011.
11:46
VOYO logo

Semih Senturk nije nam ostao u dobrom sjećanju. On je u zadnjim trenucima četvrtfinala posljednjeg EURO-a zabio izjednačujući pogodak za Tursku koja je nakon penala prošla u polufinale.

Izbornik Hiddink ovaj put ne računa na njega za utakmice protiv Hrvatske. Senturk žali što nije dobio poziv te smatra da ga je zaslužio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati me jako dobro pamte i htio sam ih ponovo ušutkati kao i na EURO-u u Austriji. Očekivao sam poziv i žao mi je što je izbornik propustio mojom pozivnicom i psihološki djelovati na protivnike", kazao je Senturk.

A proslavljeni hrvatski reprezentativac, danas nogometni trener Robert Jarni vrlo dobro poznaje način rada Guusa Hiddinka. Turski izbornik vodio ga je u madridskom Realu u sezoni 1998./99. Nije to bio posao iz snova koji će Nizozemac pamtiti po dobrome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao je u Madrid s klupe Nizozemske, koju je Hrvatska svladala u dvoboju za treće mjesto na SP-u 1998. godine, ali malo se, tek osam mjeseci, zadržao u Realu.

"Hiddink je veliki profesionalac, čak je po mom ukusu previše dobar. Odradi svoj posao maksimalno i to isto očekuje od igrača. A znate kakvi su igrači. Po meni, trebao bi biti mnogo žešći. Guus u utorak slavi 65. rođendan. Sretno mu bilo, a EURO neka gleda na TV-u", poručio je Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo