ĆORIĆ NOVOM OBJAVOM DODATNO NALJUTIO DINAMO: / 'Svi znaju zašto ne igram'

Image

Dan nakon iznenadnog istupa u javnosti u kojem je izrazio želju za odlaskom iz kluba, Ante Ćorić je nezadovoljstvo statusom u Dinamu izrazio i na Instagramu.

6.11.2015.
10:14
VOYO logo

"Nažalost u životu ponekad ne bude sve onako kako smo zamislili. Igrati za Dinamo je ostvarenje moga sna, kao što bi bilo svakom klincu koji voli nogomet i Dinamo. Iako je Dinamo u meni i ja u njemu izgleda da mu nisam potreban. Ne, nisam ovu odluku donio ishitreno niti iznenada kako pojedini pišu ili kao glavni razlog navode nezadovoljstvo minutažom i neigranje. Mlad sam i sa svojih 18 godina svjestan sam da je veliko igrati u klubu koji osvaja 10 uzastopnih naslova i igra ligu prvaka. Iako u zadnje vrijeme je minutaza sve manja, a koji su razlozi u to ne bih ulazio. Htio bih naglasiti da je prije svega i isključivi razlog ove moje odluke i ne zadovoljstva ODNOS stožera i ljudi u klubu prema meni. Žao mi je zbog cjelokupne situacije, ali kad ti okrenu leđa onda ne preostaje puno izlaza. Što se tiče raznih napisa o mojoj obitelji, ona je jedini i najvrijedniji izvor moje motivacije kroz život, da uvijek budem što bolji i hvala im što su uvijek uz mene, te podržavaju svaku moju odluku. Dinamo ce uvijek biti moja ljubav, a pun maksimir moj san. Volim te Dinamo!", napisao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Samo dan prije istupa napisao je sljedeći status, opisujući svoj dres u svlačionici riječima: "Suho ko barut." Ćorić na Dinamovom gostovanju u Ligi prvaka kod Olympiacosa u Pireju nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener Zoran Mamić danas će se obratiti medijima u 13 sati, bit će zanimljivo čuti što on misli o Ćorićevom istupu u javnosti.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo