CONTE SE PREDSTAVIO ENGLESKOJ: / Slaven Bilić u zadnjoj minuti ostao bez bodova na Stamford Bridgeu

Image

Slavena Bilića dijelilo je svega pet minuta do podjele bodova na Stamford Bridgeu, no skoro savršeno otvaranje sezone zagorčao mu je Diego Costa. A

15.8.2016.
22:56
VOYO logo

Antonio Conte tako je na svom predstavljanju u Premir ligi stigao do velike pobjede nad gradskim rivalom.

West Ham je utakmicu započeo susret bez najboljeg igrača Dimitrija Payeta, dok je mjesto u vrhu napada zauzeo najskuplji igrač u povijesti kluba Andre Ayewom. Prvo poluvrijeme bilo je dosta mirno, a gosti nisu uputili nit jedan udarac prema vratima Thibauta Curtoisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branislav Ivanović u 13. minuti imao je prvu priliku upisati se u strijelce. Njegov udarac u donji desni kut obranio je Adrian. Potom je domaćin zaprijetio preko Edena Hazarda i Diega Coste. U 35. minuti Bilić se našao u problemima jer je Ayew zbog ozljede morao napustiti igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju prvog dijela Willian je još jednom zaprijetio. Lijepo je tukao iz slobodnog udarca, ali je vratar West Hama to obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je poveo odmah na početku drugog poluvremena. Michail Antonio napravio je prekršaj unutar vlastitog 16-erca te nije ostavio puno prostora glavnom sudu. Svoj prvi pogodak u sezoni potom je s bijele točke zabio Hazard.

https://vid.me/jFZl

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nove velike prilike čekalo se do 63. minute. Willian je primio točan pas i u situaciji jedan na jedan s golmanom odlučio pucati u lijevu stranu gola. Adrian se bacio je odlično reagira.

Bilić je tada uvidio da se nešto mora promijiniit te je uveo Dimitrija Payeta, iako to nije bilo pplanirano jer se ovaj tek vratio s odmora. Samo minutu kasnije (68.) West Ham je oštećen. Diego Costa imao je žuti karton kada je napravio prekršaj nad vratarom gostiju. Sudac mu je mogao pokazati drugi, ali ga je odlučio poštedjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulazak Payeta isplatio se u 77. minuti. Francuz je izveo korner a James Collin je poslao loptu u mrežu. U trenutku kad je izgledalo kao da će doći do podjele bodova ukazao se igrač koji nije niti trebao biti na travnjaku – Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazialc je primio jendu loptu na rubu šestnaesterca i zakucao ju u donji lijevi kut. Bila je to 89. minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo