CONTE IPAK NE PREUZIMA UZDRMANI REAL ZBOG GRIJEHA IZ PROŠLOSTI? / Na površinu isplivalo ime novog trenera koji je prava senzacija

Image
Foto: AFP

Preokret u pisanjima o dovođenju Contea na klupu Real Madrida

29.10.2018.
19:09
AFP
VOYO logo

Ako je vjerovati pisanjima La Sexte, Marce i AS-a te prenošenju "Managing Madrid-a", poznati i ugledni talijanski nogometni trener Antonio Conte možda niti neće zasjesti na klupu Real Madrida umjesto Lopeteguija, koji je na izlaznim vratima kluba nakon debakla na Camp Nou protiv Barcelone u nedjelju poslijepodne (5-1)...

ŠPANJOLSKI TABLOID NAJAVIO ČISTKU U REALU: ‘Modrić je u opasnosti, Hrvat se ne uklapa u njegove planove’

Odmah po završetku prvog ovosezonskog El Clasica španjolski mediji poput Marce, As-a i ostalih su, naime, objavili da će Julen Lopetegui uskoro dobiti otkaz te da će na njegovo mjesto sjesti slavni Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca vrlo detaljno prati događanja oko Reala, poznati madridski sportski list poznat i kao "Realovo glasilo", piše kako će klub u ponedjeljak poslijepodne i službeno objaviti da Julen Lopetegui više nije glavni trener momčadi, a da će na klupu do kraja sezone sjesti trener druge ekipe, Santiago Solari. Također, napominju da će klub pričekati kraj sezone kako bi imenovao stalnog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Antonio Conte neće trenirati Real Madrid'

Tako je ipak došlo do preokreta nakon što je jučer isti list objavio da će Real danas potvrditi da je Conte njihov novi trener...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POTRES U MADRIDU NAKON BLAMAŽE NA CAMP NOU: ‘Lopetegui je bivši, Real će u ponedjeljak predstaviti novog trenera’

"Antonio Conte neće trenirati Real Madrid, koji će do kraja sezone postaviti aktualnog trenera 'Castilla' Santiago Solarija kao privremenog menadžera, prema izvješćima La Sexta, Marce i AS-a. Čini se da Madrid nije imao povjerenja u Conteovu sposobnost da stvori mirno okruženje u svlačionici s obzirom na iskustvo koje je imao u Londonu kada je bio zadužen za Chelsea. Solarijev put iz B momčadi u Real nije popločen uspjehom, ali isto je bilo i sa Zidaneom kada je imenovan za trenera prve momčadi, a nakon čega je postao jedan od najboljih i najuspješnijih trenera u povijesti Reala", piše Managing Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi u pregovorima najviše zbog - Hazarda!

Do problema u pregovorima je navodno došlo i zbog loših odnosa talijanskog stručnjaka s nekim Chelseajevim igračima. Conte je u Chelseaju imao sjajnu prvu sezonu, s klubom je osvojio naslov Premiershipa, ali u drugoj sezoni su počeli problemi.

NAVIJAČI ‘UNIŠTILI’ MODRIĆA: Uvrede se nižu na Lukin račun, fotografije otkrivaju sve što o njemu misle pristaše kluba

Osim loših odnosa sa najboljim igračem Reala i velikom željom Florentina PerezaEdenom Hazardom, Conte se posvađao s najboljim napadačem momčadi iz Londona Diegom Costom, zbog čega je Španjolac potom otišao u Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Willian javno govorio da nikad nije imao dobar odnos s Conteom

Brazilac Willian je, pak, javno govorio nakon njegovog odlaska da nikad nije imao dobar odnos s Conteom i da se nada kako je Maurizio Sarri drugačiji tip trenera od njega. No, vjerojatno najvažnije za Real je spomenuti loš odnos Edena Hazarda i Contea, što je i najveći kamen spoticanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski trener Roberto Martinez također bi bio kandidat za eventualno pridruživanje Real Madridu, ali Solari će biti onaj koji trenira momčad u Copa del Rey protiv Melilla i također protiv Valladolida ovog nadolazećeg vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo