OPROSTIO SE OD BIJELIH / Čolina potpisao za Augsburg i otišao iz Hajduka: 'Neka se u petom mjesecu slavi još jače nego kada smo osvojili Kup'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

S Hajdukom je krenuo na završni dio priprema u Istru, a od momčadi i stručnog stožera emotivno se oprostio prije dva dana kada je napustio bazu Bijelih u Novigradu

14.1.2023.
11:05
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

HNK Hajduk i FC Augsburg dogovorili su transfer 22-godišnjeg lijevog beka Davida Čoline koji je danas potpisao za njemačkog prvoligaša, službeno je objavio splitski klub.

Čolina je na Poljud stigao u ljeto 2019. godine nakon transfera iz francuskog AS Monaca te je od tada ubilježio ukupno 109 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka uz tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Hajdukom je krenuo na završni dio priprema u Istru, a od momčadi i stručnog stožera emotivno se oprostio prije dva dana kada je napustio bazu Bijelih u Novigradu i otputovao u Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio bih se zahvaliti cijelom klubu na predivne, skoro četiri godine. Od suigrača s kojima sam igrao, do svih ostalih zaposlenika koji možda nisu toliko vidljivi, ali puno znače za Hajduk. Zahvaljujem se i navijačima jer su bili uz nas, bodrili nas u dobru i zlu. Kad nam je njihova podrška trebala uvijek su bili uz nas. Mojim suigračima, navijačima, Upravi kluba, želim puno sreće i veselja u nadolazećem razdoblju i da se u petom mjesecu slavi još luđe i jače nego što je to bilo prošle godine kad smo osvojili Kup", ovim riječima Čolina se oprostio od Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo