NOVI TRANSFER / Čolina otišao u Bundesligu: 'Neka se u 5. mjesecu slavi luđe nego prošle godine'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Njegovim transferom Hajduk je u ovom prijelaznom roku preskočio cifru od 10 milijuna eura zarade

14.1.2023.
12:36
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je realizirao već treći izlazni transfer ove zime. Nakon što su prodani Marin Ljubičić (2.9) u LASK i Stipe Biuk (6.5) u LAFC kofere je spakirao i 22-godišnji David Čolina. Njegov novi klub je njemački bundasligaš Augsburg.

Perspektivni lijevi bek je u Hajduk stigao u ljeto 2019. za 700 tisuća eura nakon što su Splićani prodali Domagoja Bradarića. Ukupno je ubilježio 109 nastupa upisavši po tri gola i asistencije, a s Hajdukom je osvojio i Hrvatski kup. Podsjetimo, Čolini je ugovor isticao idućeg ljeta, a sam igrač je izrazio želju da ode u inozemstvo te je ovaj transfer realiziran na obostrano zadovoljstvo. Igrač je dobio priliku da se okuša u ligi petice, a klub je sa oko 750 tisuća eura vratio ono što je u njega uložio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekjučer je Čolina napustio pripreme i otišao u Njemačku, a danas se od suigrača oprostio i putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio bih se zahvaliti cijelom klubu na predivne, skoro četiri godine. Od suigrača s kojima sam igrao, do svih ostalih zaposlenika koji možda nisu toliko vidljivi, ali puno znače za Hajduk. Zahvaljujem se i navijačima jer su bili uz nas, bodrili nas u dobru i zlu. Kad nam je njihova podrška trebala uvijek su bili uz nas. Mojim suigračima, navijačima, Upravi kluba, želim puno sreće i veselja u nadolazećem razdoblju i da se u petom mjesecu slavi još luđe i jače nego što je to bilo prošle godine kad smo osvojili Kup", napisao je Čolina.

Njegovim transferom Hajduk je u ovom prijelaznom roku preskočio cifru od 10 milijuna eura zarade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo