City dobio nevjerojatnu ponudu za Teveza!

Otpisana zvijezda Manchester Cityja Carlos Tevez nije trebala dugo čekati da se javi zainteresirani klubovi za njega.

30.9.2011.
9:46
VOYO logo

Trenutno deveta momčad druge irske lige poslala je službenu ponudu na adresu Građana, a predsjednik kluba David Brewster osmislio je i rješenje tko će plaćati Carlosa Teveza. Naime, Limavady United ne bi snosio nikakve troškove velike plaće Argentinca, već bi cijelu svotu od 220 tisuća funti i dalje plaćao City.

"Nakon što smo doznali vijest da je vaš trener maknuo Carlosa Teveza iz ekipe, želio bih u ime Limavady Uniteda, iskazati volju da vam pomognemo u rješavanju tog problema. Spremni smo angažirati Teveza do kraja sezone dok ne nađe drugi klub i tako mu omogućiti da igra u kontinuitetu bez rizika da izgubi pravo igranja u Ligi prvaka", stoji u faksu koji je stigao na adresu Manchestera, piše BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Limavady United igra na stadionu Showgrounds, čiji je kapacitet samo 1500 gledatelja, a predsjednik kluba upoznao je čelnike Građana sa situacijom u svojem klubu.

"Naša momčad igra u drugoj sjevernoirskoj ligi i naš trener bi bio sretan ako bi imao priliku da Teveza uključi u momčad. Naravno, nismo u mogućnosti platiti posudbu, ali smo sigurno da vi vidite prednost u tome da će Tevez biti u natjecateljskoj formi prije nego što ga prodate", rekao je Brewster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su iz Limavady Uniteda zamolili da im se odgovori što prije, u Cityju se još uvijek nisu oglasili na ponudu.

Vezani članci:

arti-201109290207006 arti-201109280154006 arti-201109281344006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo