Čistka za povijest: Hajduk prodaje cijelu momčad!

Nadzorni odbor Hajduka prihvatio je radikalni prijedlog uprave kad je riječ o igračkom kadru.

22.12.2011.
13:49
VOYO logo

Subašić, Maloča, Veić, Buljat, Miličević, Lendrić, Brkljača, Tomasov, Sharbini, jedan i drugi, Vukušić, Tičinović, Trebotić, Glumac... praktički cijela prva momčad, bez kapetana Andrića, na Malešovom je popisu igrača kojih će se klub što prije pokušati riješiti na bilo koji način.

Naravno, svi bi najsretniji bili da ostvare poneki transfer, ali pitanje je koliko će to biti moguće. U svakom slučaju, Malešov plan je kompletna čistka Hajduka, s 18 igrača na popisu. Ovo bi zapravo trebalo razveseliti sve navijače Hajduka, s obzirom na igru i rezultat koji su pobrojani napravili proteklih godina, i još više ako se uzme u obzir njihov sramotni odnos prema svetom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenimo od transfera... Odlazak Ante Vukušića u Ukrajinu trebao bi biti gotova stvar, ali na Poljudu se nikad ne zna... ime Anasa Sharbinija spominje se u istoj rečenici s Benficom, ali to u ovom trenutku sliči na znanstvenu fantastiku, a jedinu konkretnu ponudu ima Ivan Lendrić, navodno iz Belgije. Problem je što Maleš ne želi mladog strijelca pustiti za ponuđenih 700.000 eura, nego traži najmanje triput toliko.

Čeka se i hoće li Reno Sinovčić riješiti angažmane Subašića i Tomasova, koji ako ne odu, a ne potpišu nove ugovore, neće biti u prvoj momčadi. Mario Brkljača traži angažman na Istoku, klub sprema nagodbe s Buljatom i Vejićem, a raskid ugovora bit će ponuđen Ljubi Miličeviću i Josipu Barišiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušava se naći i neko rješenje za odlazak Ahmada Sharbinija i Kreše Ljubičića, po principu da novi klub i Hajduk podijele troškove njihove plaće. Ivan Vuković i Nikola Sarić također su se pokazali kao promašaji, jer i oni su na Maleševoj listi, a već su prije otpisani 'otpadnici' Mario Tičinović, Dinko Trebotić i Tomislav Glumac.

Nadzorni odbor naredio je Malešu da sreže igrački kadar na 28 igrača, s time da u njemu mora biti barem pet juniora. Vidjet ćemo kako će izgledati novi Hajduk. Od ovoga dosad teško da može biti gore, pa su bolni rezovi, baš kao i na razini cijele države, zapravo najbolja moguća vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo