ĆIRO U NEVJERICI: / "Mislio sam da je nemoguće da se ovo dogodi"

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Nakon što je Hrvatski nogometni savez (HNS) službeno potvrdio Antu Čačića kao novog izbornika, reakcije stižu sa svih strana. Uglavnom negativne...

21.9.2015.
18:58
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Oglasio se tako i bivši izbornik Miroslav Ćiro Blažević koji priznaje da nije vjerovao da će se HNS doista odlučiti za dosadašnjeg trenera Lokomotive.

"Ispali su drski i neodgovorni"

"Mislio sam da je gotovo nemoguće da će biti tako hrabri da uzmu Čačića koji je odličan trener, ali u ovako delikatnoj situaciji, mislim da nije najpovoljniji izbor. On je dobar trener, ima stanovite kvalitete, ali nedovoljne da vodi ovakvu reprezentaciju. Bio sam uvjeren da će izbornik ipak biti Vulić, ali Mamić je opet pokazao snagu i prkos, on vlada situacijom, on je odmah rekao da će Čačić biti izbornik. Mislim da su ispali vrlo drski, neodgovorni, jer već su potrošili dva nadarena trenera, Štimca i Kovača", izjavio je je Blažević za HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČAČIĆEVA BIOGRAFIJA: /

Od Tekstilca s Ravnica do reprezentacije

Image
ČAČIĆEVA BIOGRAFIJA: /

Od Tekstilca s Ravnica do reprezentacije

Trener koji je Hrvatsku odveo do bronce na Svjetskom prvenstvu 1998. tvrdi da nije ni očekivao da će se HNS sjetiti njega kao moguće rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radije bi uzeli bilo koga samo da ja ne dođem, oni misle da bi uz mene bili manje važni. Mamić je postavio svog čovjeka, Čačić je bio trener Dinama, a on ga je smijenio. Čačić nije bio dovoljno dobar za Dinamo, a dobar je za reprezentaciju, što je apsurd. Ja bih rado postavio Vulića jer on je trener malo veće reputacije od Čačića. Vulić bi donio i bolje odnose sa Splitom, ali njih to ne zanima, tolika je njihova bahatost", zaključio je Ćiro.

HTV/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo