ĆIRO U CENTRU ZAGREBA SREO NAPADAČA ZA KOJIM LUDUJE TORCIDA: / Pitao ga ide li u Hajduk, nogometaš oduševio odgovorom

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Foto: Screenshot/RTL

Nakon što im je zabio golčinu pozvali su ga da preseli na Poljud

26.12.2019.
15:15
Screenshot/RTL
VOYO logo

Iza nogometaša Gorice KristijanaLovrića (24) izvanredna je polusezona u HNL-u. U svim je natjecanjima krilni napadač dao deset golova, a posebno je oduševio s dva fantastična pogotka iz slobodnog udarca protiv Hajduka. Natjerao je čak i navijače splitskog velikana da mu zaplješću, a nakon utakmice u osmini finala Kupa molili su ga da preseli na Poljud

Image
KAKVO BI TO BILO POJAČANJE ZA BIJELE: /

Hajduk dogovara transfer jednog od najtraženijih igrača u HNL-u?

"Lijepo je kada su ljudi iz bilo kojeg kluba zainteresirani za tebe, ili te navijači žele. To znači da radiš i igraš dobro. Hvala im na tome, ali Gorica je moj klub. Oni su sigurno najbolji navijači u Hrvatskoj, svaka im čast, ali mislim da stavljaju prevelik presing na svoje igrače. To im je dodatno opterećenje. Na Poljudu ih to nosi, a na gostovanjima je drugačije, moraju preuzeti konce igre, a mi to kaznimo kontrama. Bih li želio doći u Hajduk? Nemam nikakvih želja. Želja mi je biti zdrav i igrati nogomet, sve će doći na svoje”, rekao je nakon utakmice odigrane 30. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide na kobasicu

Navodno je Hajduk ovih dana krenuo u realizaciju transfera, a o tome gdje će nastaviti karijeru upitao ga je i Ćiro Blažević. Dvojac se sreo u centru Zagreba, a o događaju je javnost izvijestila nogometaševa djevojka Monika Conjar.

"Lovriću, moram ti reći, dobra polusezona. Kaj buš sad, u Hajduk ili Dinamo?" rekao je Ćiro zvijezdi Gorice, a on mu je u šali odgovorio: "Ja bum vam sad na jednu kobasicu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo