ĆIRO PORUČIO SVOJIM BOSANCIMA: / 'Ako ne pobijede za napaćeni narod, je*at ću ih!'

Image

Miroslav Blažević bio je u dodatnim kvalifikacijama s reprezentacijom BiH za SP 2010. ali tad je Ćirine "zmajeve" zaustavio Ronaldov Portugal.

13.11.2015.
14:31
VOYO logo

"Ako je po onoj bez treće nema sreće, onda će Meša sigurno uspjeti. Trebamo se bojati Irske jer inače će pristup biti neozbiljan. Očekujemo da ćemo se veseliti večeras, ali i nakon utakmice u Dublinu", rekao je Ćiro za sportsport.ba.

"Meša će znati galvanizirati igrače. Ova utakmica neka igračima bude obaveza da razvesele napaćen narod u BiH, u suprotnom, ako ne pobijede Irce, je*at ću ih!", poručio je Blažević, očito u dobroj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Je*e mi se na Mađarsku i Norvešku'

Ćiro briljira u medijima susjedne države. Tako je u četvrtak bio gost Federalne televizije BiH, a na pitanje voditeljice kako će završiti utakmica Norveške i Mađarske (Mađari dobili 1:0, op.a.), 'trener svih trenera" je odgovorio u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovakvim kvalifikacijskim utakmicama teško je prognozirati tim više jer je Ćiro vrlo loš prognozer. Ja si utvaram da sam nogometni stručnjak, ali ne bih se upuštao u prognoze. Ovo su priželjkivanja za našu utakmicu, a da izvinite, je*e mi se za Mađarsku i za Norvešku", rekao je Blažević, koji je nedavno, na pragu 81. rođendana bio blizu preuzimanja subotičkog Spartaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo