ĆIRO OTKRIO ŠTO GA JE MAMIĆ TRAŽIO DOK JE VODIO REPREZENTACIJU: / 'Prvi put sam čuo tu riječ, nisam ni znao da postoji'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mamić se nije naigrao, ali je osvojio medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998., što je drugi najveći uspjeh u povijesti našeg nogometa

9.7.2020.
10:44
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prelazak Zorana Mamića iz ureda uz aut-liniju Maksimira izazvao je ovih dana brojne kontroverze. Bad Blue Boysi jučer su i prosvjedovali zbog još jednog kontroverznog poteza Dinamova vodstva, a komentirao je za Večernji list Mamićev "angažman" i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević.

Legendarni Ćiro u razgovoru je rekao da je Mamić trenutačno najupućeniji u zbivanja u klubu te vjerojatno u ovom trenutku najbolji izbor za klupu Dinama, no prisjetio se i njegova igračkog staža u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se nije naigrao, ali je osvojio medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998., što je drugi najveći uspjeh u povijesti našeg nogometa. Ćiro je odgovorio na pitanje zašto nije Mamić dobio veću minutažu.

Image
MATJAŽ KEK PREUZIMA MODRE? /

Pojavila se senzacionalna vijest, legendarni trener Rijeke na korak do klupe Dinama

Image
MATJAŽ KEK PREUZIMA MODRE? /

Pojavila se senzacionalna vijest, legendarni trener Rijeke na korak do klupe Dinama

'Nisam znao da ta riječ postoji'

"A je li, bogati?! Zar da igra umjesto Štimca, umjesto Bilića... Ja nisam radio 'ni po babi, ni po stričevima', ja sam sve njih volio, a igrao je onaj za koga sam mislio da je najbolji", rekao je Ćiro te se prisjetio jedne anegdote s mlađim Mamićem u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj prijatelj Goca Jurić i Zoki u jednom trenutku gotovo da su morali otići tijekom SP-a! Da, oni su tada tražili razgovor sa mnom i ja od njih tada prvi put čujem tu riječ – minutaža. Poveli su sa sobom i Šimića. Kada sam vidio Darija, pitao sam ga: 'Što ćeš ti tu?' 'Oni su me molili da dođem s njima', odgovorio mi je, na što sam mu rekao da tu nema što tražiti. Dakle, Zoran mi tada kaže: 'Minutaža'. A ja ne znam što je to, ta riječ bila je lansirana u to vrijeme. 'A hoćete minutažu, je li?' – kazao sam im – "Slušajte vas dvojica: ma dobit ćete svu minutažu svijeta, samo mi ne čačkajte po atmosferi!", ispričao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo