ĆIRO POČEO PSOVATI KAD JE ČUO ZA OSTAVKU ŽUTOG: / Već se počelo pisati o njegovom nasljedniku, oglasio se bivši trener Dinama

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Trener svih trenera nije sretan ovakvim raspletom

8.9.2019.
19:01
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine RobertProsinečki podnio je ostavku nakon teškog 2-4 poraza u Armeniji u susretu 6. kola J skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Image
PROSINEČKI PODNIO OSTAVKU: /

Nakon teškog poraza BiH u Armeniji legenda napustila dužnost izbornika: 'Očito je da nešto nije u redu'

Image
PROSINEČKI PODNIO OSTAVKU: /

Nakon teškog poraza BiH u Armeniji legenda napustila dužnost izbornika: 'Očito je da nešto nije u redu'

"Preuzeo sam reprezentaciju s ciljem da odemo na Europsko prvenstvo. Iako sve šanse nisu izgubljene, osjećam se odgovornim i podnosim ostavku. To sam već kazao je predsjedniku saveza ElvedinuBegiću," kazao je Prosinečki na novinarskoj konferenciji u Erevanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga oglasio se trener svih trenera Ćiro Blažević.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Sarajevo: Prosinečki objavio popis igrača reprezenacije BiH za utakmice s Armenijom i Grčkom 11.03.2019, Sarajevo, Bosna i Hercegovina -

Konferencija za medije na kojoj je Robert Prosinecki, izbornik "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio popis igraca za predstojece utakmice s Armenijom i Grckom. Robert Prosinecki

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Tek doznao

"Sine moj, prvi put od tebe čujem za ostavku i jako mi je žao... Bio sam siguran da ćemo uspjeti sa Robijem...On je inače gospodin vjeruj meni, ovo je bio gospodski potez. Nadam se da Begić i društvo neće prihvatiti ostavku jer nije smak svijeta", poručio je trener svih trenera u razgovoru za SportSport.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je*** mu mater, da sam na mjestu predsjednika Begića ja ne bih prihvatio ostavku Prosinečkog. Sve što se dogodilo je malo tko očekivao. Nedavno sam sa Prosinečkim razgovarao i bio je veliki optimista da ćemo otići na Europsko prvenstvo. Vidite što se dogodi. BiH odigra sjajno u Ligi nacija, ali sve je to vrlo nesigurno. Žao mi je zbog ostavke, ne samo što cijenim Roberta. Ja sam za njega sentimentalno vezan. Ali, pazite, ukoliko se dogodi da se njegova ostavka i prihvati, BiH će izgubiti. Iskreno, teško je sada naći tako kvalitetnog trenera i čovjeka, poručio je poka putem Avaza.

Oglasio se i Vaha

SportSport.ba kontaktirao je Vahida Halilhodžića, vječnog kandidata za izborničku funkciju BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam dobro upoznat o situaciji u reprezentaciji pa ne bih ništa posebno komentirao oko te ostavke Robija. Bih li prihvatio klupu reprezentacije? Ne bih to ja sada komentirao ništa. Meni je stvarno žao što je reprezentacija izgubila šanse za Euro. Ja sam veliki navijač BiH, volio bih da postižemo dobre rezultate u svim sportovima, ali to što se sada dogodilo ne bih davao nikakve komentare", završio je.

Žuti je preuzeo BiH reprezentaciju u siječnju 2018. godine, a u 18 susreta za kormilom "Zmajeva" ostvario je sedam pobjeda, šest remija i pet poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo