Ćiro poručio: 'Bacit ću se s vrha Cibonina tornja'

Ćiro Blažević se vratio! Njegov povratak na klupu Zagreba odjeknuo je u cijeloj nogometnoj Hrvatskoj, no posao neće biti nimalo lak. Svjestan je toga i 'trener svih trenera'.

11.11.2012.
11:50
VOYO logo

U Ćirinom debiju Zagreb je u Kranjčevićevoj izgubio od Hajduka s 0:1.

"Razočaranje je blaže jer znam da je bodove osvojio bolji, kvalitetniji. Moji igrači su se trudili, ali nisu uspjeli ništa napraviti. Nedostaje nam razigravač, pravi vezni koji će podvaliti zadnji pas", istaknuo je Blažević i otkrio trenutnu situaciju u među Pjesnicima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U našoj momčadi postoji izvjesna konfuzija. U odnosu na prethodnu utakmicu s Hajdukom igrala su šestorica novih. To je pokazatelj koji ne vara. Lutalo se. Moram što prije standardizirati, inače se momčad neće organizirati ni usvojiti zamišljeni model. Barem 85 posto uvijek treba biti isto."

No, Ćiro je istaknuo kako se već u prvoj utakmici vidio znatan pomak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovječe Božji, Zagreb je u Splitu izgubio 1:5 raspadajući se na sastavne dijelove, ovdje se suprotstavio muški, kompaktno, zamalo i konkretno. A Krstičevićevom sastavu predviđam rezultat u nadasve dugoj seriji."

Blažević je sretan što se vratio u Zagreb, ali posao neće biti nimalo lak. Pjesnici su u nezgodnoj poziciji, no Tata garantira opstanak u elitnom društvu hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da ću uspjeti. Neka ispadne tko hoće, i tko mora. Zagreb neće! Ako ispadnemo iz lige, ako se to i dogodi, bacit ću se s vrha Cibonina tornja, stilom 'lasta'!", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo