CIRKUS U REŽIJI PEREZA: / Šef Reala ukrao Španjolcima izbornika, a sada im kvari predstavljanje novoga

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

U četvrtak kasno poslijepodne Španjolska i Real predstavit će nove trenere.

14.6.2018.
15:21
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Bivši španjolski reprezentativac Fernando Hierro i dosadašnji sportski direktor reprezentacije imenovan je u srijedu novim izbornikom La Roje umjesto Julena Lopeteguija koji je smijenjen nakon što je objavio da preuzima klupu Real Madrida.

"Fernando Hierro će obnašati ulogu izbornika španjolske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", objavio je Savez u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovek RFEF-a Luis Rubiales je rekao da je Hierru, bivšem kapetanu Real Madrida, dao prednost ispred izbornika mlade reprezentacije Alberta Seladesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje novog izbornika održat će se u četvrtak u 18 sati. Ovaj 50-godišnji stručnjak jednu je godinu na klupi Ovieda u drugoj španjolskoj ligi, a bio je i pomoćnik Carlu Ancelottiju u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je, inače, da je po završetku njegova predstavljanja Real najavio predstavljanje novog trenera. Kako ipak u potpunosti ne bi pokvarili Hierrovo odlučili su Lopeteguijevu presicu pomaknuti na 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, potez Španjolskog saveza prokomentirao je legendarni Xavi Hernandez.

"Predsjednik Luis Rubiales postupio je ispravno. Savez i reprezentacija bi trebali biti ispred pojedinca. Iako odluka nije bila laka, ona je ispravna. Igrači su već bili u sličnim situacijama i ne vjerujem da će to ostaviti velikog traga na njima", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo