Ćiro srušio Dinamo i pokazao novi modni hit u Zagrebu!

NK Zagreb je u 17. kolu hrvatskog prvenstva pobijedio Dinamo 1:0 u Kranjčevićevoj, a nakon utakmice je došlo vrijeme za sjajan Ćirin šou.

26.11.2012.
9:11
VOYO logo

Čim je stigao pred novinare, pala je i prva šala: 'Dobio sam Dinamo, pročulo se i do Rusije!', izvalio je Ćiro i na prvo pitanje 'je li primio i čestitke Zdravka Mamića' odgovorio:

"Ma, znate, ja mislim da nije njemu toliko žao što smo mi dobili. On voli Zagreb i ne bi htio da ispadne iz lige", rekao je Blažević pohvalivši svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno je da je Dinamo imao dobre šanse, ali je točno i da smo se mi branili vrlo disciplinirano, da su igrači dali sve od sebe. Neki su čak i tražili zamjenu, nisu više mogli, ali samo se tako može dobiti Dinamo, veliki protivnik. Ova tri boda su nam važna, ali to nisu obična tri boda. Osvojili smo ih protiv najbolje momčadi u ligi, to će nam dati pobjednički mentalitet, nećemo na ovome stati. Još smo uvijek zadnji, ali nećemo još dugo biti, u to budite sigurni", rekao je za Sportske trener svih trenera.

Dotaknuo se i jedne sporne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću ništa reći o sucima, samo mi ljudi koji su gledali utakmicu na televiziji kažu da smo zabili još jedan gol, da nije bilo zaleđa, što dodatno govori kako smo dobro odigrali. Mislim da je sudac možda bio prestrog, da Nadarević nije udario Beqiraja, tako mi je barem Nadarević, iskreno, rekao. Ali pobijedili smo zasluženo."

Ante Čačić i nije baš imao previše izbora, morao je čestitati protivniku iako su njegovi igrači stvorili puno velikih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zagrebu moram čestitati na pobjedi jer su uspjeli zabiti gol, a mi nismo, te se kući vraćamo bez bodova. U prvom poluvremenu smo imali sedam-osam prilika, četiri-pet baš izvrsnih, te smo čak i pogodili stativu, ali nismo ništa zabili. Kako to često biva u nogometu, nepisano pravilo, Zagreb je potom zabio i čuvao prednost sve do kraja i osvojio njima tri vrlo vrijedna boda. U nastavku nismo stvorili toliko čistih prilika jer se Zagreb stao na svoju polovicu i igrao dobru obranu, a nama je nedostajalo svježine', zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo