ČIME JE TO MODRIĆ TOLIKO ODUŠEVIO ŠPANJOLCE: / 'Ne, nije se uspio upisati među strijelce, ali napravio je nešto posebno'

Image
Foto: Profimedia

Modrić je ponovo odigrao izvrsnu utakmicu za Real

13.1.2020.
15:01
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida po 11. put pobjednici su španjolskog Superkupa nakon što su u finalu u saudijskom gradu Jeddah pobijedili Atletico Madrid s 4-1 boljim izvođenjem jedanaesteraca. Utakmica je nakon 120 minuta igre završila bez golova, pa je pobjednik razriješen udarcima s 'kreča'.

Kod Reala precizni su bili Daniel Carvajal, Rodrygo, Luka Modrić i Sergio Ramos, dok je za Atletico zabio samo Kieran Trippier. Saul je pogodio vratnicu, a Thomasov udarac je obranio Thibaut Courtois. Ovo je bila druga sezona zaredom da se Superkup igra izvan Španjolske, a broj sudionika je povećan s dvije na četiri momčadi. Za domaćinstvo Superkupa konkurirao je i Katar, no na kraju će Saudijska Arabija ugostiti četiri Superkupa u nizu, od 2020. do 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Luka Modric in action during the Spanish La Liga match round 19 between Getafe CF and Real Madrid at Santiago Bernabeu Stadium. (Final score: Getafe 0 - 1 Real Madrid)//SOPAIMAGES_1.164/2001051239/Credit:Manu Reino / SOPA Images/SIPA/2001051240, Image: 491099407, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Manu Reino / SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Modrić je ponovo odigrao izvrsnu utakmicu za Real, a na koncu je sjajan nastup okrunio pogotkom s bijele točke prilikom raspucavanja. Prepoznala je njegovo zalaganje i najtiražnija sportska tiskovina u Španjolskoj, Marca, koja mu je napisala hvalospjev.

"Modrić je ponovno održao jednu nogometnu lekciju i pokazao svu raskoš svog talenta. Nije se upisao u strijelce za vrijeme utakmice, ali je bio u srcu svake Realove akcije. Tijekom izvođenje penala uspio je i zabiti", piše Marca koja Modriću daje treću najveću ocjenu na utakmici. Ispred njega su samo vratar Curtois i veznjak Valverde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo