CIFRA OD KOJE BOLI GLAVA: / Bayern sprema ponudu za Guardiolu s kojom ruši sve rekorde

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Prema pisanju svjetskih medija, Bayern sprema bogatu ponudu za svog trenera Pepa Guardiolu koja ruši sve rekorde.

11.11.2015.
15:22
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Naime, slavnom katalonskom treneru iduće godine istječe ugovor s Bayernom, a za njegove usluge zainteresirani su brojni klubovi. Najviše ga se povezuje s Premier ligom. U Münchenu tako pripremaju bogati ugovor koji bi Pepu garantirao vrtoglavih 24 milijuna eura godišnje plaće.

Iako je u povijesti bilo trzavica između Guardiole i ostalih u klubu, čelnici bavarskog giganta i dalje žele vidjeti Katalonca na klupi svoga kluba. Barem do 2018. godine. Upravo u njemu, čelnici Bayerna vide najveći zalog za buduće trofej i upravo njega vide kao čovjeka koji će ih još jednom odvesti do titule prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

London calling

Engleski klubovi, pak, čekaju da Guardioli istekne ugovor. Pa tako Arsenal upravo Guardiolu vidi kao nasljednika dugovječnog Arsenea Wengera. Chelseau ove sezone baš i ne ide, trenutno drže 16 poziciju Premier lige i Mourinhu se stolica opasno trese. Tako se London spominje kao moguća nova destinacija Guardiole.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Guardiola je trenutačno najplaćeniji trener svijeta, odmah ispred Mourinha, a prihvati li novi ugovor to bi još više podiglo ljestvicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko ne zna što Pep smjera

Josep Maria Orobitg, savjetnik Guardiole, otkrio je kako su proteklih dana u nekoliko navrata razgovarali, ali kako čak niti on ne zna što smjera njegov klijent koji voli iznenaditi nogometni svijet.

"Kad su ugovor u pitanju to je njegova privatna stvar. Odluka će biti isključivo njegova. Znam da je zadovoljan, ali ipak, odluku o ostanku ili odlasku u novi klub donijet će sam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo