CICO ZNA ŠTO TREBA RIJECI: / 'A da Mišković nazove mog sina?'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zlatko Kranjčar, bivši izbornik hrvatskih nogometaša, svoj trenersku karijeru je nakon Irana nastavio u katarskom Al Ahliju.

7.12.2015.
16:15
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

'Tko pita ne skita. Mogu li predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću preporučiti da okrene Nikin broj? Ne znam Rijekine namjere, ali ništa ga ne košta", kazao je Zlatko Kranjčar.

Rijeka je u posljednja dva kola kiksala remiziravši s Osijekom i Interom, kvalitetan igrač ne bi Matjažu Keku bio na odmet, naravno, ukoliko je spreman. Bliži se zimska pauza, pa bi bilo vremena da se Niko Kranjčar, koji je često imao problema s fizičkom kondicijom, a pogotovo nakon što nije igrao u polusezoni, dovede u red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno podudarnosti između Rijeke i Zagreba

"Mogu govoriti hipotetički, možda je sazrelo vrijeme da Rijeka napravi iskorak i ozbiljnije napadne naslov prvaka tako da dovede jedno zvučno pojačanje. Rijeka mora imati takvu viziju i plan. Ima puno koincidencija između Zagreba i Rijeke kada pričamo o ovoj temi. Zagreb se u vrijeme trenera Josipa Skoblara i direktora Dražana Jerkovića do zadnjega kola borio za naslov prvaka i nije uspio, ali je onda 2002. sa mnom na čelu postao prvak. Rijeka je one 1999. godine u zadnjem kolu izgubila naslov prvaka, a ove sezone je na dobrom putu da se do kraja bori za naslov. Zašto ga ne bi i osvojila", smatra Zlatko Kranjčar, trener koji je jedini razbio duopol Dinama i Hajduka u hrvatskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo