Cico ultimatumom poslao jasnu poruku svima!

shimmer fallback

Bitka za Rusanovu ulazi žestoku fazu. Davor Šuker glavni je kandidat za predsjednika Kuće nogometa, a za izborničku funkciju u igri je nekoliko trenerskih imena.

7.5.2012.
17:33
Play logo

Branko Ivanković ima male šanse, pogotovo nakon što je najavio nastavak 'pustinjske avanture' i odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate. Najozbiljniji kandidati za Bilićevog nasljednika su neumorni Ćiro Blažević, Igor Štimac te Zlatko Kranjčar koji je poslao poruku vrhu HNS-a.

"Ako sam im taj koji ću biti izbornik, onda sam spreman za razgovor i mogu izaći iz ugovora. Inače, drugačije ne", rekao je Kranjčar dodavši da ima ugovor još godinu dana i da su njegova razmišljanja o izborničkoj funkciji poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam i dalje sam orijentiran ovdje. Mi imamo do 1. lipnja obaveze, ne samo u prvenstvu, nego se moramo i plasirati u četvrtfinale azijske Lige prvaka. Kodeks mog ugovora mi ne dozvoljava da dajem izjave. Ako će oni reći 'želimo tebe', onda dolazim. Inače, ne želim ni malo razmišljati o drugim situacijama", ističe Cico.

Play logo

Kranjčar je istaknuo da još nije bilo kontakata s onima koji odlučuju o najosjetljivijoj fukciji u našem sportu.

"Nema kontakata. U ovom trenutku ne želim davati neke izjave da ću se ja kandidrati. Ne, ja ću čekati ljude koji su odgovorni za to da odaberu. Hoće li oni odabrati mene ili nekog drugog kandidata, to je sada na njima", zaključio je bivši, a možda i budući izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo