Cico ultimatumom poslao jasnu poruku svima!

Bitka za Rusanovu ulazi žestoku fazu. Davor Šuker glavni je kandidat za predsjednika Kuće nogometa, a za izborničku funkciju u igri je nekoliko trenerskih imena.

7.5.2012.
17:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Branko Ivanković ima male šanse, pogotovo nakon što je najavio nastavak 'pustinjske avanture' i odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate. Najozbiljniji kandidati za Bilićevog nasljednika su neumorni Ćiro Blažević, Igor Štimac te Zlatko Kranjčar koji je poslao poruku vrhu HNS-a.

"Ako sam im taj koji ću biti izbornik, onda sam spreman za razgovor i mogu izaći iz ugovora. Inače, drugačije ne", rekao je Kranjčar dodavši da ima ugovor još godinu dana i da su njegova razmišljanja o izborničkoj funkciji poznata.

"Ja sam i dalje sam orijentiran ovdje. Mi imamo do 1. lipnja obaveze, ne samo u prvenstvu, nego se moramo i plasirati u četvrtfinale azijske Lige prvaka. Kodeks mog ugovora mi ne dozvoljava da dajem izjave. Ako će oni reći 'želimo tebe', onda dolazim. Inače, ne želim ni malo razmišljati o drugim situacijama", ističe Cico.

Kranjčar je istaknuo da još nije bilo kontakata s onima koji odlučuju o najosjetljivijoj fukciji u našem sportu.

"Nema kontakata. U ovom trenutku ne želim davati neke izjave da ću se ja kandidrati. Ne, ja ću čekati ljude koji su odgovorni za to da odaberu. Hoće li oni odabrati mene ili nekog drugog kandidata, to je sada na njima", zaključio je bivši, a možda i budući izbornik Hrvatske.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali