Cico ultimatumom poslao jasnu poruku svima!

Bitka za Rusanovu ulazi žestoku fazu. Davor Šuker glavni je kandidat za predsjednika Kuće nogometa, a za izborničku funkciju u igri je nekoliko trenerskih imena.

7.5.2012.
17:33
VOYO logo

Branko Ivanković ima male šanse, pogotovo nakon što je najavio nastavak 'pustinjske avanture' i odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate. Najozbiljniji kandidati za Bilićevog nasljednika su neumorni Ćiro Blažević, Igor Štimac te Zlatko Kranjčar koji je poslao poruku vrhu HNS-a.

"Ako sam im taj koji ću biti izbornik, onda sam spreman za razgovor i mogu izaći iz ugovora. Inače, drugačije ne", rekao je Kranjčar dodavši da ima ugovor još godinu dana i da su njegova razmišljanja o izborničkoj funkciji poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam i dalje sam orijentiran ovdje. Mi imamo do 1. lipnja obaveze, ne samo u prvenstvu, nego se moramo i plasirati u četvrtfinale azijske Lige prvaka. Kodeks mog ugovora mi ne dozvoljava da dajem izjave. Ako će oni reći 'želimo tebe', onda dolazim. Inače, ne želim ni malo razmišljati o drugim situacijama", ističe Cico.

Kranjčar je istaknuo da još nije bilo kontakata s onima koji odlučuju o najosjetljivijoj fukciji u našem sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema kontakata. U ovom trenutku ne želim davati neke izjave da ću se ja kandidrati. Ne, ja ću čekati ljude koji su odgovorni za to da odaberu. Hoće li oni odabrati mene ili nekog drugog kandidata, to je sada na njima", zaključio je bivši, a možda i budući izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo