CIBALIJI SUCI PONOVNO UZELI BODOVE: / Što se to događa u HNL-u? 'Očito se više ne radi o slučajnosti'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hajduk je u Vinkovcima s 2-1 pobijedio Cibaliju, a nakon utakmice se puno više pričalo o sudačkim pogreškama nego o samom rezultatu.

31.7.2017.
8:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Naime, Hajduk je jučer do pobjede stigao golom iz zaleđa. Sporan je Vlašićev pogodak koji je, pokazuje snimka, postignut iz akcije kojoj je prethodilo zaleđe. Vlašić je prvo bio asistent, zatim i strijelac u 76. minuti, ali imaju se razloga žaliti Vinkovčani. Obranjeni udarac Vlašić je pospremio u mrežu.

SNIMKA JE POKAZALA: Vinkovčani mogu žaliti, Hajduk je pobijedio pogotkom iz zaleđa

Pajač vjerovao procjeni pomoćnika

Glavni sudac Igor Pajač vjerovao je procjeni pomoćnika koji nije podignuo zastavicu, a trebao je zaustiaviti akciju jer je Ahmed Said, koji je prvi uputio udarac prema Cibalijinom vrataru Brkiću, bio u nedozvoljenoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo prvi put da su suci Cibaliji uzeli bodove u Vinkovcima pogrešnim procjenama. Još uvijek se svi sjećamo Soudanija i njegovog cirkusantskog 'pada' u kaznenom prostoru zbog kojega je Dinamo nagrađen jedanaestercem. Sporno je i to je li sudac trebao isključiti Hamzu zbog nekoliko oštrih prekršaja.

Neodlučeni ishod bio bi mnogo pravedniji

Nakon susreta, trener Cibalije Mladen Bartolović komentirao je događanja u Vinkovcima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo, barem sam ja to tako vidio, vrlo dobru utakmicu. Posebno smo dobro izgledali u prvih 45 minuta, kada smo imali i neke šanse koje, nažalost, nismo znali realizirati. Morali smo bolje reagirati, ali nismo, pa smo kažnjeni. Smatram da bi neodlučeni ishod bio mnogo pravedniji, nismo bili daleko od remija, stoga imamo za čim žaliti. Zaleđe prije 0-2? Ne želim ulaziti u detaljne analize i komentare, ali moram primijetiti da se sudačke pogreške stalno događaju jednom te istom klubu, očito se više ne radi o slučajnosti. Ali nemojte me uvlačiti u tu priču, nerado komentiram sudačke procjene," izjavio je Mladen Bartolović, prenosi Goal.com.

Soudanijeva manipulacija i lakrdija HNL-a

Upravo zbog toga što je Cibalija na udaru čestih sudačkih pogrešaka (sjetimo se i Soudanijevog pada u susretu 1. kola HNL-a protiv Dinama na Maksimiru koji je predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a Ante Kulušić okarakterizirao kao manipulaciju ovog inače sjajnog alžirskog nogometaša), pozivamo vas da glasate u našoj anketi. Jer, ovo se sad sve pretvara u lakrdiju koja je očito postala sastavni dio hrvatske nogometne lige, a zbog toga trenutno ispaštaju Vinkovčani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVI ‘SLUČAJ SOUDANI’ I TO PONOVNO PROTIV CIBALIJE: Je li Alžirac opet sramotno simulirao?

PRESUDA STRUKE – SOUDANI JE GLUMIO: ‘Dinamov napadač je izmanipulirao suca, jedanaesterca nije bilo!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo