Premier liga / Chelsea slavio u derbiju kola, Liverpool demolirao Watford i ostao na vrhu ljestvice

Image
Foto: AP Images

Drugim uzastopnim porazom treći Tottenham je izgubio kontakt s vodećim dvojcem

27.2.2019.
23:20
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola zadržali su prvo mjesto na ljestvici engleske lige s bodom ispred drugog Manchester Cityja zahvaljujući uvjerljivoj 5:0 pobjedi protiv Watforda na svom Anfieldu u susretu 28. kola.

Liverpool je ka pobjedi poveo Mane (9', 20') s dva rana pogotka, oba na asistencije Alexander-Arnolda, da bi u nastavku mrežu gostiju pogodili još Origi (66') i Van Dijk (79', 83').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski stoper Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola.

Manchester City je s minimalnih 1:0 na svom terenu svladao West Ham United kako bi zadržao priključak s Liverpoolom, a jedni gol postigao je Aguero (59'-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool sada ima 69 bodova, dok je City na 68.

U derbiju kola Chelsea je na svom Stamford Bridgeu bio bolji od Tottenham Hotspura sa 2:0. Prvi gol postigao je Pedro (56'), da bi velikim nesporazumom s vratarom Llorisom Trippier (84'-ag) zabio autogol za konačnih 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je za Chelsea do 77. minute. Na vratima domaće momčadi bio je veteran Wily Caballero, dok je Kepa Arrazibalaga, koji je u nedjelju odbio izaći iz igre u 120. minuti finala Liga kupa protiv Manchester Cityja, ostao na klupi.

Drugim uzastopnim porazom treći Tottenham je izgubio kontakt s vodećim dvojcem, ostao je na 60 bodova, dok je Chelsea šesti sa 53 boda, ali i utakmicom manje od četvrtog Arsenala koji ima 56 i petog Manchester Uniteda koji je na 55 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo