CHELSEA JURIŠA PREMA NASLOVU PRVAKA: / City se spasio u posljednjim minutama susreta

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Nogometaši Chelsea načinili su još jedan korak bliže osvajanju naslova prvaka nakon što su u susretu 35. kola na gostovanju pobijedili Everton 3-0.

30.4.2017.
17:50
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Golove za 'Bluese' zabili su Pedro (66), Gary Cahill (79) i Willian (86). U drugom dvoboju Middlesbrough i Manchester City su odigrali 2-2, nakon što je City izjednačio pet minuta prije kraja utakmice. Domaćin je pobjedom mogao produžiti nadu za ostanak u elitnom društvu, dok su Cityju bodovi bili potrebni u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Antonio Conte

https://streamable.com/bdv4s

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu oba sastava mogu biti nezadovoljna. Middlesbrough jer je sve bliže padu u niži rang, dok je City ugrozio četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Boro' je vodio 1-0 i 2-1 golovima Alvara Negreda (38) i Caluma Chambersa (77), no City se oba puta vratio, a strijelci su bili Sergio Aguero (69-11m) i Gabriel Jesus (85).

Chelsea sada ima 81 bod, sedam više od Tottenhama kojeg večeras očekuje gradski derbi protiv Arsenala. Liverpool je treći sa 66 bodova koliko ima i Manchester City na četvrtom mjestu. Peti je United sa 65 bodova, a šesti je Arsenal sa 60 bodova, ali i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang drže Swansea City (32), Middlesbrough (28) i Sunderland (21) koji je već ispao. Hull City koji rži 17. mjesto, posljednje koje osigurava prvoligaški spas ima 34 boda.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo