Senzacija na vidiku? / Chelsea izgubio glavnog stopera, a kao zamjenu i novog Kovačićevog suigrača vide najskupljeg Vatrenog

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Gvardiolu je samo 20 godina, a već se radi o vrhunskom i svestranom modernom obrambenom igraču.

26.4.2022.
9:49
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni europski prvak, Chelsea, na kraju sezone ostaje bez najboljeg braniča, Antonija Rudigera. Očekuje se kako će se Nijemac kojemu ističe ugovor besplatno pridružiti Real Madridu, a londonski klub sada traži njegovu zamjenu.

Prema pisanju engleskih medija, Chelsea zamjenu za Rudigera vidi u nevjerojatnom braniču hrvatske nogometne reprezentacije, Jošku Gvardiolu. Bivši igrač Dinama trenutno je član RB Leipziga nakon transfera od 25 milijuna eura, a ove sezone je odigrao 42 utakmice u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiolu je samo 20 godina, a već se radi o vrhunskom i svestranom modernom obrambenom igraču. Impresivnih je fizičkih sposobnosti, a također ga krasi odlična nogometna inteligencija i dodir s loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Chelsea, koji je trenutno sankcioniran zbog Romana Abramoviča, mora platiti ogromnu cijenu za hrvatskog braniča koji prema Međunarodnom centru za sportske studije vrijedi nevjerojatnih 96 milijuna eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo