ČESTITKA IZ NYONA: / Hajduk šokiran kaznom šest mjeseci nakon utakmice!

Image
Foto: Screesshot/YouTube

U Hajduku su vjerojatno već i zaboravili na ovosezonski nastup u Europi, ali pedantna UEFA ih je šest mjeseci nakon poljudske utakmice sa Slovanom obavijestila o kazni u iznosu od 30.

24.2.2016.
17:26
Screesshot/YouTube
VOYO logo

Podsjetimo, u sudačkoj nadoknadi prve utakmice u Češkoj, dio navijača Hajduka bakljama je izazvao požar na tribini, planule su sjedalice, a Hajdukovi navijači usputu su se obračunali i sa redarima i vatrogascima.

Splićani prošlog ljeta nisu uspjeli dohvatiti plasman u skupinu Lige prvaka, nakon pobjede od 1:0 na domaćem terenu, Slovan Liberec slavio je istim rezultatom i na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dashboard.jwplatform.com/videos/LA0rU828

Hajduku šest tisuća kazne, Lokomotivi ukupno deset

Nije to jedina kazna koju su zaprimili u Hajduku. Novi disciplinski sudac HNL-a Saša Pavličić-Bekić je nakon utakmice Lokomotiva - Hajduk (2:1) kaznio goste sa šest tisuća kuna zbog bakljade navijača. Domaća Lokomotiva je zbog organizacijskih propusta kažnjena s pet tisuća kuna, a isti iznos morat će uplatiti u blagajnu HNS-a zbog toga jer su čak sedmorica igrača dobila žute kartone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KRAJ SNOVA O NASLOVU? /

Hajduk pao u blatu Kranjčevićeve

Image
KRAJ SNOVA O NASLOVU? /

Hajduk pao u blatu Kranjčevićeve

Sušiću jedna utakmica kazne

Tino Sven Sušić, koji je zaradio crveni karton zbog odgurivanja suparničkog igrača Herdija Prenge, dobio je utakmicu zabrane nastupa i kaznu od šest tisuća kuna. Tako će Sušić preskočiti Jadranski derbi, dvoboj protiv Rijeke na Rujevici.

Kaznu od pet tisuća kuna je dobila i momčad Istre, na utakmici s Interom (1:2) čak šestorica igrača pulskog prvoligaša zaradila su žute kartone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo