ČELNIK BAYERNA NE MOŽE SE NADIVITI SVOJEM IZBORU: / 'Kovačev rad je izvanredan, postepeno je radio i penjao se prema gore'

Image
Foto: AFP

Čelnik bavarskog kluba biranim je riječima govorio o hrvatskom stručnjaku

26.4.2018.
18:02
AFP
VOYO logo

Izvršni direktor Bayern Munchena Karl-Heinz Rummenigge optimističan je što se tiče nove sezone. Pogotovo zbog Nike Kovača koji će sljedećeg ljeta preuzeti klupu bavarskog velikana.

Rummenigge je za "Bayern magazine" potvrdio kako je impresioniran s onime što je Kovač napravio u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOVAČA PO DOLASKU U BAYERN ČEKA OGROMAN PROBLEM: ‘Ono po čemu je poznat morat će iskoristiti kako bi to riješio’

"Niko je ekstremno ambiciozan, retorički ispoliran, ali i uvijek suosjećajan te otvoren za nove ideje", smatra Rummenigge. "Važno je da poznaje DNA kluba, kako on radi. Njegov rad u Frankfurtu je izvanredan. Nije slučajno da drugi put zaredom njegova momčad igra u finalu njemačkog Kupa", rekao je bivši njemački reprezentativac. Pohvalio je Niku jer nije, poput nekih drugih bivših nogometaša, samo želio odmah trenirati velike klubove poput Real Madrida ili Manchester Uniteda već je postepeno radio i penjao se prema gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOVAČ IZBORIO DRUGO FINALE ZAREDOM: ‘Uvijek popijemo pivo, ne samo kad pobjeđujemo’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Kovač ove subote u sklopu 32. kola Bundeslige gostuje baš kod svojeg budućeg kluba. Eintracht se bori za Europu sljedeće godine, dok je bavarski velikan osigurao naslov.

"U posljednjih nekoliko utakmica igrali smo dobro protiv Bayerna. Izgubili smo nesretno ove sezone 1-0, ali bili smo blizu. Imali smo šanse i ne vidim razloga zašto ne bi to ponovili u subotu. Moramo braniti dobro, trčati više od njih i iskoristiti šanse koje nam daju", objasnio je Kovač uoči tog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo