'Čekat ćemo Modrića sve do posljednje sekunde!'

Menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas je džentlmenski poslao poruku Tottenhamu da jako želi Modrića na Stamford Bridgeu te da ga je spreman čekati do posljednje sekunde prijelaznog roka.

17.7.2011.
12:43
VOYO logo

Ljubav između Luke Modrića i Chelseaja je obostrana i velika, a to je posljednjom izjavom potvrdio i menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas koji će Modrića zamišljati i nadati mu se sve do posljednjih trenutaka 31. kolovoza kada završava ljetni prijelazni rok.

"Modrić igra na poziciji koju želimo osnažiti. Ako se transfer dogodi - prekrasno, ako ne - 'preživjet' ćemo. Transfer ne ovisi o nama. Spursi imaju pravo čuvati svog igrača, mi jednostavno moramo čekati i vidjeti kako će ova priča završiti. Poštujemo odluku Tottenhama, a iznos o kojem pregovaramo je nevjerojatan", izjavio je Villas-Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I hrvatski golman iz Chelseaja Matej Delač priznao je da je Luka glavna tema razgovora među igračima kluba sa Stamford Bridgea.

"Lijepo je vidjeti kada ujutro dođu novine u trening-kamp, a onda moji suigrači čitaju velike članke o Modriću. Branislav Ivanović stalno me ispituje hoće li Luka stići. Ma svi su svjesni kakvo bi pojačanje za Chelsea bio", kaže Matej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107160031006 arti-201107150753006 arti-201107140674006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo