ČEKA SE ABRAMOVIČEV BLAGOSLOV: / Svi uvjeti suradnje prvaka i novog trenera su dogovoreni

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL
23.2.2016.
11:26
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Kome će povjerenje biti ukazano još uvijek se ne zna, a otočki mediji već dulje vrijeme barataju s nekoliko imena. U trenucima kada su Joseu Mourinhu pokazana izlazna vrata kluba izvrtilo se mnogo imena, no trenutačna situacija, saznaje La Gazzetta dello Sport, trenutačno je svedena na tri opcije. U utrci za klupu momčadi sa Stamford Bridgea ispred Diega Simeonea i Massimiliana Allegrija, piše isti izvor, trenutačno vodi izbornik talijanske nogometne reprezentacije Antonio Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka kroz mjesec dana

Navodno je 46-godišnji stručnjak spreman nakon obavljenog posla na Europskom prvenstvu, kojem će kroz lipanj i srpanj domaćin biti Francuska, ponovno se vratiti klupskim obvezama pa je već i dogovorio osobne uvjete suradnje sa Chelseajem. Zadnja će u odabiru trenera ipak biti ona vlasnika kluba Romana Abramoviča koji bi odluku o novom strategu momčadi trebao donijeti sredinom sljedećeg mjeseca.

Conteu se posebno sviđa način na koji klub posvećuje brigu o razvoju igrača iz mlađih dobnih kategorija, a navodno je zadovoljan i postojećim kadrom za kojeg smatra da su mu dostatna samo dva ili tri pojačanja za vraćanje na pobjedničke staze. Osim toga, ukoliko je utrka za Chelseajevu klupu uistinu svedena samo na ova tri imena, onda Conte uistinu i najbolje u njoj stoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se Abramovič

Atleticov trener Diego Simeone zaljubljen je u klub s kojim je pokorio španjolsko prvenstvo i Europsku ligu i u kojem uživa status legende i novac nikako ne igra odlučujuću ulogu u odluci o njegovom trenerskom angažmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Allegrija tiče, on čvrsto drži Juventus na kolosjeku uspjeha, zadovoljan je i sretan u Torinu i već je i poručio da su priče o njemu u Chelseaju samo "besmislene glasine".

Pa, ako je krug kandidata za posao sveden na njih samo trojicu, Conte onda ustvari ne treba razmišljati što će raditi nakon Eura. Posebice nakon već održanog sastanka s predstavnicima Chelseaja i usmeno dogovorenim uvjetima. Čeka se samo završna riječ ruskog tajkuna Abramoviča koji će potvrditi dogovor ili proširiti opcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SASTANAK U RIMU: /

Chelsea konačno pronašao trenera?

Image
SASTANAK U RIMU: /

Chelsea konačno pronašao trenera?

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo