Casillas šokiran glasinama o Barçinom videu

Kapetan Reala Iker Casillas je priznao da je šokiran glasinama kako je Barcelona napravila video sa svim Pepeovim žestokim prekršajima na njezinim igračima.

19.10.2012.
10:48
VOYO logo

U povijesti El clasica Realov branič Pepe je često bio 'kamen spoticanja' između Katalonaca i Madriđana, a tako je bilo i nakon posljednjeg njihovog sudara na Camp Nou kada je Portugalac optužio Iniestu i njegove suigrače za glumu i simuliranje prekršaja.

Iniesta je tada izjavio kako on i njegovi suigrači nisu teatralni te da ga je Pepeov komentar zabolio jer su te riječi "osobni napad na njega", dok mu je realovac odbrusio kako je Iniesta uvrijeđen "zbog toga jer istina boli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tvrdnjama španjolskih medija Barcelona je odlučila napraviti Pepeov 'dosje' u obliku videa sa svim njegovim žestokim prekršajima na igračima Barçe, a Casillas je priznao da ga takve priče šokiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam iznenađen idejom da bi Barcelona išla praviti takav video. Normalno mi je da analiziraju i komentiraju protivnika, no ovo nije njezin stil", kazao je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo