NAKON POTPISA UGOVORA U MARSEILLEU, DUJE STIGAO U BILICE: / Sugrađani priredili doček, svima za oko zapela zgodna Adriana

Image
Foto: PIXSELL

Serija dočeka se nastavlja, ovaj puta je Ćaleta Car dočekan u Šibeniku

20.7.2018.
21:24
PIXSELL
VOYO logo

Srebrnog hrvatskog reprezentativca Duju Ćaletu Cara koji je svoje prve nogometne korake napravio u HNK-u Šibenik u petak su u Šibeniku dočekali brojni sugrađani, obitelj i prijatelji, a u Gradskoj vijećnici primili su ga župan šibensko-kninski Goran Pauk, šibenski gradonačelnik Željko Burić i prvi trener Mile Petković., piše Šibenik.in.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

20.07.2018., Sibenik - U Gradskoj vijecnici Grada Sibenika upriliceno je primanje za hrvatskog reprezentativca Duju Caletu Cara. Duje Caleta Car na primanje je dosao s djevojkom Adrianom Djurdjevic. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

"Osjećaj je predivan. Napokon sam se vratio i sad je vrijeme za obitelj. Sletio sam sam prije sat i pol, dva i sve je proteklo u redu. Potpisao sam ugovor s Olympique Marseilleom što mi je velika čast i zadovoljstvo. Zadovoljan sam i što se tiče samog kluba i projekta. Sretan sam, došlo je vrijeme i za moju promjenu sredine. Radujem se dolasku u moje Bilice i bit će sigurno slavlje do dugo u noć", rekao je Duje novinarima po dolasku u Šibenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio prvom treneru

"Hvala mojim najbližima, djevojci, mom prvom treneru i ljudima iz HNK Šibenik u kojem sam se razvijao i u koji sam došao sa samo sedam godina. Presretan sam što smo učinili cijelu Hrvatsku ponosnom, a posebno mi je drago biti prvi šibenski nogometaš sa srebrnom medaljom. Nije bilo lako, od 16. godine probijao sam se u inozemstvu, ali sve se isplatilo", naglasio je.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Željno ga iščekivali

"Očekujemo ga željno, jedva ga čekamo vidjeti. Muž je bio na utakmici u Rusiji, a meni će ovo biti prvi susret s Dujom nakon Rusije. Mi kao roditelji znamo što smo prošli, a bili smo podrška njegovoj volji. Njegove pobjede predstavljaju nam veliko zadovoljstvo i sreću, a kad je igrao protiv Islanda jako smo se veselili i to je jedan veliki uspjeh. Duje je isti kakav je bio i prije. Jako pozitivan i nadamo se da je pred njim još puno velikih stvari", rekla je Dujina majka Nevenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov talent, trud i volja na kraju su se ostvarili, ali ovo je tek trećina onoga što on može dati. Jako smo ponosni i na medalju i na transfer u Marseilles i ako ga posluži zdravlje očekujem da će biti na svjetskom vrhu", rekao je Dujin brat Jure.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Župan čestitao

"Teško je riječima opisati koliko smo ponosni, cijela Hrvatska je ovih mjesec dana proživljavala zajedništvo. Učinio si nas ponosnim, a mala Hrvatska je dokazala da ima velike ljude, velike igrače i navijače. Čestitke i na transferu u Marseille, a moram reći da očekujemo da ćemo te još koji put ovako primiti", rekao je župan Goran Pauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan uspjeh

"Probudili ste emocije svih građana, a Duje ti si pokazao da se radom i trudom može puno postići. To dokazuje i transfer koji je rezultat ambicija, a pred Dujom je sigurno još puno velikih uspjeha", rekao je gradonačelnik Burić.

Inače, Dujinom društvu bila je i njegova prelijepa djevojka Adriana Đurđević. Svoju vezu su počeli prošle godine, a ljubav između 21-nogometaša i šest godina starije pravnice cvate svakim danom sve više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navečer je za Duju priređen spektakularan doček u Bilicama. Fotogaleriju pogledajte u nastavku.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

SPEKTAKULARNI DOČEK ĆALETE-CARA: Bilice napravile feštu za svog srebrnog Vatrenog

Image

SPEKTAKULARNI DOČEK ĆALETE-CARA: Bilice napravile feštu za svog srebrnog Vatrenog

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo