ČAČIĆ GA NIJE VOLIO: / 'Moj san je igrati za reprezentaciju, ali ne vjerujem da me itko došao gledati'

Image
Foto: AFP, JEAN-FRANCOIS MONIER

Sjajno se u svojoj prvoj sezoni u jakoj francuskoj ligi snašao hrvatski napadač Ivan Santini koji od prošlog ljeta nosi dres Caena.

15.5.2017.
13:12
AFP, JEAN-FRANCOIS MONIER
VOYO logo

Uoči posljednjeg kola Caen je na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava ostanak u prvoj ligi, i čeka ga prava drama u završnim minutama sezone. Santini je, pak, na diobi petog mjesta ljestvice strijelaca, zabio je 15 golova, koliko i puno razvikaniji napadač Nice Mario Balotelli i Florian Thauvin iz Marseillea.

Image
HRVATSKI HIT NAPADAČ NA METI SLAVNOG KLUBA: /

Sljedeće sezone napokon bi mogao igrati u Ligi prvaka

Image
HRVATSKI HIT NAPADAČ NA METI SLAVNOG KLUBA: /

Sljedeće sezone napokon bi mogao igrati u Ligi prvaka

'U nogometu nikad ne znate'

Odlične ovosezonske igre skrenule su pažnju brojnih europskih klubova prema hrvatskom nogometašu, a turski mediji su se posljednjih dana raspisali o tom da ozbiljno zanimanje za njega pokazuje aktualni tamošnji prvak Beşiktaş. Odlazak u Istanbul omogućio bi Santiniju da zaigra u Ligi prvaka, ali on trenutno o tome ne razmišlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ugovor s Caenom mi vrijedi još dvije godine, obitelj i ja se osjećamo jako dobro ovdje. Želim dokazati da ova sezona nije bila slučajnost, ali u nogometu nikad ne znate što se može dogoditi. Ono što je sigurno je da odmah nakon što završi prvenstvo i nakon što, nadam se, osiguramo ostanak, idem na odmor u Hrvatsku. Nisam vidio obitelj i prijatelje šest mjeseci", naglasio je Santini u razgovoru za L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Reprezentacija bi bila šlag na tortu'

Unatoč sjajnim igrama i velikom broju golova, Santini i dalje nije u mislima izbornika Ante Čačića. Vjeruje li, ipak, da će jednog dana zaigrati za reprezentaciju?

"To je moj najveći san. Bio bi to šlag na tortu. No, imamo vrlo dobre napadače u reprezentaciji i sumnjam da me je itko iz stručnog stožera došao gledati", pojasnio je 27-godišnji Zadranin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo