BURAN DAN ZA KATALONCE! Barca pripremila Messiju povijesni ugovor, iz Saveza im stigle prijetnje: / 'Samo se usudite to napraviti'

Image

Već dulje vrijeme traju pregovori između Barcelone i njihovog najboljeg igrača Lionela Messija.

17.11.2017.
18:45
VOYO logo

Iako su iz kluba u nekoliko navrata poručili da je produljenje ugovora stvar formalnosti do potpisivanja istoga još nije došlo.

Unatoč tome Mundo Deportivo objavio je u petak kako Barcelona želi s Messijem potpisati doživotni ugovor kakav je nedavno potpisao Andres Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca na taj način želi spriječiti glasine oko pitanja njegove budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što klub tjera na takav potez je poptuno ludilo na tržištu, koje je ponajviše imalo utjecaj na klub s Camp Noa. Dakle, Barca želi izbjeći scenarij poput onoga kad je PSG aktivirao Neymarovu otkupnu klauzulu i doveo ga za rekordnih 222 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, predsjednik Udruženja španjolskih nogometnih prvoligaša (La Liga) Javier Tebas izjavio je u petak kako navijači Barcelone smiju i dalje izvikivati parole u korist katalonske neovisnosti, ali je i zaprijetio privremenim zatvaranjem stadiona Camp Nou u slučaju "vrijeđanja" Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je održan referendum o katalonskoj neovisnosti 1. listopada, gledatelji na stadionu Barcelone Camp Nou su pojačali svoje aktivnosti vezane za traženje odcjepljenja od Španjolske što je navelo La Ligu da zaprijeti Barceloni mogućim zatvaranjem neke od tribina, pa čak i igranjem utakmica bez gledatelja.

"Danas skandiranje za neovisnošću ne smatramo uvredom ili pozivom na nasilje, ali ako Španjolski nogometni savez odluči kako povike 'Španjolska odj...' treba sankcionirati i s tim se slože nadležna tijela, tada postoji nekoliko stegovnih mjera koje se mogu izreći, a među njima je i zatvaranje Camp Noua", rekao je Tebas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo