BUFFON IPAK NIJE REKAO ZADNJE ZBOGOM REPREZENTACIJI? / Postoji šansa da velikan zaigra na sljedećem Euru

Image
Foto: Screenshot

Legendarni Buffon 2020. imat će 42. godine i priliku bi vjerojatno dobio mladi nasljednik Donnarumma, ali samo prisustvo ovog velikog vratara mnogo bi značilo talijanskoj reprezentaciji

13.2.2018.
15:12
Screenshot
VOYO logo

Italija neće biti sudionik Svjetskog prvenstva po prvi puta od 1958. godine. Talijani su poraženi od Švedske u dvije utakmice doigravanja, a razočarani Gianluigi Buffon u suzama je izjavio kako će se vjerojatno oprostiti od reprezentacije i kako je to bio njegov posljednji nastup u reprezentativnom dresu.

Di Biagio će ga pozvati za prijateljske utakmice

Njegov su primjer slijedili i Andrea Barzagli te veznjak Rome Daniele De Rossi. Ta uzvratna utakmica Buffonu je bila 175. u karijeri za Azzure, ali čini se kako ipak ne bi mogla biti posljednja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako prenosi Sky Sport Italia, 40-godišnji vratar će razmisliti o nastupu na Europskom prvenstvu 2020. godine koje će se održati u 12 država. Privremeni izbornik Italije Luigi Di Biagio namjerava pozvati Buffona za prijateljske utakmice protiv Engleske i Argentine koje će se igrati u ožujku ove godine, a dvojac je navodno već vodio pozitivan razgovor na tu temu.

Legendarni Buffon 2020. imat će 42. godine i priliku bi vjerojatno dobio mladi nasljednik Donnarumma, ali samo prisustvo ovog velikog vratara mnogo bi značilo talijanskoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo