Srbi ogorčeni na Vatrenog: 'To nije nikad viđeno!'

'Morao sam to napraviti, da se to sutra dogodi opet bih isto napravio. Uh, dobro sam ga pomeo', rekao je Josip Šimunić nakon što je u utakmici Srbije i Hrvatske zaradio crveni karton.

7.9.2013.
10:59
VOYO logo

"Nije lako Hrvatima doći na Marakanu i pobijediti. Svi znamo povijest. Cilj smo ostvarili, sigurno smo drugi u skupini. Igrali smo protiv reprezentacije pred kojom je budućnost, koja ima odličnog trenera. Ozračje je bilo korektno", kazao je Darijo Srnanakon utakmice i priznao svoju krivicu:

"Poskliznuo sam se kod izvođenja kornera, to je bila moja nespretnost. Ali, Sulejmani je bio sam na trideset metara, a to se u ovakvoj utakmici ne smije dogoditi. Šimunić je morao napraviti crveni karton".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brutalnim startom Šimunić je pokosio Sulejmanija...

"Bio je crveni karton sto posto, ovom prigodom ispričavam se Mikiju Sulejmaniju s kojim sam dobar prijatelj. Morao sam to napraviti, da se to sutra dogodi opet bih isto napravio. Uh, dobro sam ga pomeo", kazao je hrvatski reprezentativac kojeg su srpski navijači gađali na putu u svlačionicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/0HaKm26E4Ss

"Ne može mi ništa biti, imam ja bosansku glavu!", zaključio je Josip u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najgori start na Marakani ikada. Surov, drzak, bezobrazan. Ovo je bio start da ga povrijedi", kazali su u TV prijenosu, a mediji se natječu tko će više osuditi našeg nogometaša.

"Start hrvatskog igrača je bio toliko grub da skoro nije viđen na ovim terenima, a može se reći da je za zatvorsku kaznu", piše Kurir

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo