Stuttgart na koljenima: Očajnički potez pred utakmicu s Rijekom

Nakon trećeg poraza u tri bundesligaška kola upravi Stuttgarta je prekipjelo. Pridoda li se tome 2:1 poraz od Rijeke na Kantridi u prvoj utakmici 4.

26.8.2013.
9:54
VOYO logo

U ponedjeljak ujutro je objavljeno kako 47-godišnji stručnjak više nije trener Stuttgarta. Trener je posao 12. prosinca 2010. godine, a izdržao je tri i pol godine. Posljednji je poraz bio 'koban', a Stuttgart ga je doživio na gostovanju kod Augsburga (2:1), a nakon utakmice Bruno Labbadia je govorio:

"Potpuno smo prospavali kroz cijelo prvo poluvrijeme. Ne možete uzeti Augsburgu ništa ako ne ulazite u duele i ne borite se. U drugom smo dijelu bili bolji, ali crveni karton koji je mislim bio neopravdano dosuđen, nam je naškodio. Sami sebe možemo kriviti za ovo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac jedinog gola za"švabe" u susretu bio je bosansko-hercegovački reprezentativac Vedad Ibišević koji je kasnije komentirao:

"Izgubili smo utakmicu i samo je to važno. Nemamo osvojenih bodova i to je to. Nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali smo pokazali dobru reakciju nakon poluvremena. Na kraju ipak nismo uspjeli uzeti ništa iz ove utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li ovaj šok probuditi momčad ili će Stuttgart 'prespavati' i uzvratnu utakmicu 4. pretkola protiv Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo