Prognoza Dunje Mazzocco Drvar / Brrr! Dobro se obucite za maksimirski stadion: 'Bit će to jedna od hladnijih utakmica Dinama'

Image
Foto: PIXSELL/Vijesti.hr

Navijače na zagrebačkom Maksimiru očekuje velika utakmica, ali sami će se morati pobrinuti da ugriju atmosferu

10.12.2019.
15:30
PIXSELL/Vijesti.hr
VOYO logo

Dinamo u srijedu na zagrebačkom Maksimiru od 19 sati igra utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Cityja i bori se za "europsko proljeće". Vrijeme navijačima i neće baš "ići na ruku", bit će hladno, ali bez kiše. 

"Neće to biti najhladnija utakmica koju dinamovci pamte, ali bit će svakako jedna od hladnijih u posljednje vrijeme. I navijačima će bilo koji vid aktivnog sudjelovanja s tribina svakako dobro doći. Baš kao što će se tijekom tih 90 minuta atmosfera na tribinama sve više zagrijavati, tako će temperatura u Maksimiru tonuti u minus, a do kraja ovog velikog sraza spustiti do oko -2 Celzijevih stupnjeva", objasnila je RTL-ova meterologinja Dunja Mazzocco Drvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme dolaska navijača na stadion bit će još pretežno vedro, a tijekom večeri će se polako naoblačivati, no zadržat će se suho.

Image
Foto: PIXSELL/Vijesti.hr

FOTO: Dunja Mazzocco Drvar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobra je vijest da neće biti pretjerano vjetrovito pa će realan osjećaj biti baš takav kako će sugerirati i iznos temperature", objasnila je meterologinja. 

Nakon što su prošle godine dogurali do osmine finala Europske lige i tako prvi put nakon skoro pola stoljeća dočekali 'proljeće u Europi', Modri ove sezone mogu izboriti nastavak natjecanja i u Ligi prvaka. Međutim, u posljednjih 90 minuta natjecanja po skupinama mogu i ispasti iz Europe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri mogu do osmine finala Lige prvaka jedino ako pobijede Manchester City, a u drugi susret završi neodlučenim ishodom ili pobjedom Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo