KOMPLICIRA SE BROZOVIĆEV TRANSFER U SEVILLU: / Spalletti sve blokirao u posljednji tren, oglasili se i Španjolci

Image

Brozović bi prelaskom u Sevillu imao pravo nastupa u Ligi prvaka jer Inter ove sezone nije igrao u europskim natjecanjima

31.1.2018.
8:05
VOYO logo

Sevilla bi tijekom srijede mogla posuditi 25-godišnjeg hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića iz milanskog Intera, rekla je Hini visokopozicionirana osoba iz Seville.

„To je mogućnost. Jedina opcija je da se to realizira tijekom srijede“, napomenuo je izvor. U srijedu u ponoć, naime, zatvara se zimski prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovisi o Pizzaru

Šestoplasirana momčad španjolskog prvenstva mogla bi posegnuti za veznim Brozovićem ukoliko ju tijekom idućih sati napusti njen 27-godišnji vezni igrač Guido Pizzaro.

Argentinac bi mogao spremiti kofere i krenuti prema Marseillesu, izvijestila je televizija Canal Plus Francia. Predsjednik meksičkog Tigresa, Alejandro Rodríguez, rekao je da postoji mogućnost da dođe i kod njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„To se još uvijek nije dogodilo no postoji mogućnost“, dodaje izvor iz Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla bi mogla Interu ponuditi 1 milijun eura za posudbu Brozovića do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora na ljeto za oko 28 milijuna eura, pišu novine Estadio Deportivo sa sjedištem u Sevilli. Za posudbu bi platila crno-plavima dva puta po 500.000 eura. Prvi dio bi bio fiksan a drugi kroz bonuse.

Brozović čeka potvrdu

Osoba iz kluba nije potvrdile te iznose i napomenula je da "nema još ništa službeno“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanske novine La Gazzetta dello Sport navode kako su se u utorak popodne u hotelu Melia u Milanu sastali predstavnici Intera i Miroslav Bičanić, zastupnik Brozovića. U utorak navečer Bičanić te Interov glasnogovornik Robert Faulkner nisu odgovorili na upit.

Brozović je došao u Inter u ljeto 2016. godine te ima ugovor do ljeta 2021. Ove sezone je nastupio u 18 utakmica tijekom kojih je zabio tri gola, a dva puta je dodao za pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao bi nastupati u Ligi prvaka

Inter se nalazi na četvrtom mjestu u talijanskom prvenstvu s trinaest bodova manje od vodećeg Napolija. Sevilla se oprostila od utrke za naslovom prvaka Španjolske no u polufinalu kupa će igrati protiv Leganésa, prvoligaša iz predgrađa Madrida, dok će se u osmini finala Lige prvaka suprotstaviti Manchester Unitedu.

Brozović bi prelaskom u Sevillu imao pravo nastupa u Ligi prvaka jer Inter ove sezone nije igrao u europskim natjecanjima. Posljednji hrvatski nogometaš koji je nosio dres kluba s juga Španjolske bio je Ivan Rakitić. On je igrao ondje od siječnja 2011. do ljeta 2014. kada je prešao u Barcelonu. U posljednjoj sezoni bio je kapetan Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spalletti blokirao transfer

Ljetos je Sevilla vratila iz Intera 29-godišnjeg veznog igrača Évera Banegu. Argentinski reprezentativac je proveo jednu sezonu igrajući s Brozovićem. Prije odlaska u Inter dvije godine je bio u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No čini se se kako je cijeli transfer zaustavljen, a razlog je Luciano Spalletti, trener Intera koji je odlučio blokirati ovaj prelazak našeg reprezentativca u redove španjolskog kluba, prenosi Gianluca Di Marzio, talijanski novinar i stručnjak za transfere. On ne želi pustiti ovako važnog igrača za svoju momčaad dok se ne potvrdi dolazak njegove zamjene. A u Inter bi trebao doći Javier Pastore iz PSG-a ili Gaitan iz Atletico Madrida.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo