BROZOVIĆ I PERIŠIĆ DOBIT ĆE NOVOG TRENERA / Inter ekspresno dovodi dobro poznato lice nakon odlaska Contea

Image
Foto: Profimedia

Inzaghi stiže u Inter nakon što je pet godina proveo vodeći Lazio, a ugovor s nebeskoplavim rimskim klubom istječe mu krajem lipnja ove godine.

27.5.2021.
19:40
Profimedia
VOYO logo

Simone Inzaghi postat će novi trener Intera, objavio je talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano na svom Twitteru. Romano tvrdi da je dogovor postignut ekspresno nakon što je otišao Antonio Conte, a da će uskoro stići i službena objava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inzaghi stiže u Inter nakon što je pet godina proveo vodeći Lazio, a ugovor s nebeskoplavim rimskim klubom istječe mu krajem lipnja ove godine. Lazio je i službeno objavio da neće više voditi njihov klub. Detalji njegovog ugovora s Interom još uvijek nisu poznati.

Oproštaj od Contea

Conte je ove sezone Interu donio naslov nakon dugih 11 godina i prekinuo dominaciju Juventusa, a klub napušta nakon što su predsjednik kluba Steven Zhang i grupa Suning, suvlasnici kluba, obavijestili klupsko vodstvo kako rashode za plaće moraju smanjiti te da od prodaje igrača moraju prikupiti 80 milijuna eura. Contea je to jako razočaralo jer on smatra da su ulaganja u momčad nužna da bi klub bio kompetitivan u Europi i protivio se prodaji ključnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte je na sastanku s klupskim čelnicima dogovorio raskid ugovora, zbog čega će mu Inter isplatiti sedam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo