BROJNI SKAUTI POHARALI MAKSIMIRSKE TRIBINE: / Olma pratili velikani: 'Pokazao je svu raskoš s svog talenta'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U Dinamu su donijeli pametnu odluku kada su ga odlučili zadržati

19.9.2019.
12:21
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Asistencija, magija, genijalni potezi: Dani Olmo stupio je na pozornicu Lige prvaka i pokazao sav raskoš svog talenta, nažalost, na štetu Gasperinijeve Atalante, koju je Dinamo nadigrao impresivnim ritmom i drskošću. Španjolac je bio središnja figura i sve su ofanzivne akcije polazile od njega. Napisao je to nakon utakmice ugledni talijanski sportski novinar FabrizioRomano u komentaru objavljenom na portalu Calciomercato.

Istaknuo je divljenje prema Olmovom nogometnom putu i podsjetio da je velika želja Milana, koji predvodi popis talijanskih klubova koji ga prate neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče njegove situacije ističe izjavu njegova oca da se sastao nekoliko puta s predstavnicima Milana i da je još uvijek na meti to kluba.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VEČER ZA PAMĆENJE NA MAKSIMIRU: Krcate tribine, spektakularna koreografija i velika fešta na travnjaku

Image

VEČER ZA PAMĆENJE NA MAKSIMIRU: Krcate tribine, spektakularna koreografija i velika fešta na travnjaku

Preko 30 milijuna eura

"Problem oko tog transfera ne predstavlja igrač, ali s vremenom su se stvari promijenile. Jedan španjolski i jedan njemački top klub u posljednjih 20 dana napravili poduzeli su konkretne korake s Dinamom. Lov na Danija Olma je otvoren i odšteta će sigurno biti preko 30 milijuna eura. Iz utakmice u utakmicu raste mu vrijednost, a to je loša vijest za Milan i morat će se požuriti ako ga misle dovesti…", smatra Romano.

Dinamova odluka da ga zadrže mogla bi im se lako pokazati kao najbolja u povijesti. Iako je Olmo nedavno poručio kako su Modri previše tražili za njega, sada će moći tražiti još više. Pogotovo zadrži li ovakvu formu u Ligi prvaka i krenu li po njega Manchester United ili Borussia Dortmund, čiji su ga skauti u srijedu pozorno pratili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ta dva kluba na tribinama su bili i skauti Juventusa, Einrachta, Rome, Intera, Valencije, Betisa, Lilea, PSG-a… Osim Olma, navodno su promatrali su Oršića, Mora i Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo