BRITANSKI MEDIJI SLIKOVITO NAJAVILI VELIKI TRANSFER: / 'Hrvat s konjskim repićem trebao bi zakrpati rupe u obrani Arsenala'

Image
Foto: AFP

Ukoliko žele dovesti Domagoja Vidu morat će prodati neke od igrača koji trenutno konkuriraju za poziciju stopera

8.8.2018.
10:02
AFP
VOYO logo

Trener Arsenala Unai Emery ozbiljno je zagrizao za dovođenje Domagoja Vide. Naime, Arsenal ima još samo deset sati da dovede eventualna pojačanja za novog trenera Unaija Emeryja, a hrvatski junak iz Rusiji čini se kao realna opcija. Podsjetimo, ljetni prijelazni rok za ulazne transfere u Engleskoj od ove godine završava već 8. kolovoza u 18 sati.

Već doveli jednog stopera

Arsenal je ovog ljeta na pojačanja potrošio 79 milijuna eura, a između ostalih doveo je i centralnog braniča Sokratisa Papastathopoulosa iz Dortmunda za 16 milijuna eura. Osim njega, Emery na raspolaganju na toj poziciji ima još Shkodrana Mustafija, Caluma Chambersa, Roba Holdinga, Konstantinosa Mavropanosa i ozljeđenog Laurenta Koscielnyija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova runda pregovora

Predsjednik Bešiktaša, Fikret Orman, za Vidu traži oko 25 milijuna eura, a danas se očekuje njegov dolazak u London na službene pregovore o transferu hrvatskog stopera u redove Topnika. Otočki mediji navode da je već održana jedna runda pregovora, ali nije bilo dogovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat s konjskim repićem

"Novi šef Arsenala Emery nije impresioniran obranom koju je naslijedio od Arsenea Wengera, a u Hrvatu s konjskim repićem je pronašao čovjeka koji će začepiti njegovu šuplju obranu", piše britanski The Sun i navodi da bi transfer Vatrenog bio moguć samo ako 'Topnici' uspiju u međuvremenu prodati Shkodrana Mustafija ili Dannyja Welbecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo