BREKALO NAJGORI U KIKSU WOLFSBURGA, VLAŠIĆ NAJBOLJI U PORAZU: / Man. United doživio jednu od najvećih sramota u povijesti Europa lige

Image
Foto: Profimedia

CSKA je susretu H skupine u Moskvi izgubio od Espanyola sa 0-2 upisavši i drugi poraz

3.10.2019.
21:35
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Porta, Bešiktaša, CSKA i Rangersa upisali su poraze u susretima drugog kola Europske lige, dok su Manchester United i Roma remizirali.

Vlašić izgubio

CSKA je susretu H skupine u Moskvi izgubio od Espanyola sa 0-2 upisavši i drugi poraz nakon što je u prvom kolu teško stradao na gostovanju kod Ludogoreca (1-5). Gosti su poveli u 64. minuti golom Leia Wua, a pobjedu su potvrdili u četvrtoj minuti sudačke nadoknade preko Victora Campuzana. Kod domaćina su nastupila tri hrvatska nogometaša, Nikola Vlašić, Kristijan Bistrović i Zvonimir Šarlija odigravši cijeli susret. Vlašić je prema SofaScoreu bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača kod CSKA s visokih 7.2, dok je Bistrović dobio najgoru, 6.2 ocijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Ludogorec je u Budimpešti pobijedio Ferencvaros sa 3-0 upisavši i drugu pobjedu. Pobjedu gostima donijeli su Lukoki (1) i Forster (40, 64). Na ljestvici vodi Ludogorec sa šest bodova, Espanyol ima četiri boda, Ferencvaros jedan, a CSKA je na začelju s dva poraza.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

5858683 24.04.2019 CSKA's Nikola Vlasic reacts during the Russian Premier-League soccer match between CSKA Moscow and Anzhi in Moscow, Russia., Image: 427946393, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik

Solidni Vida

Drugi poraz upisao je i Bešiktaš u skupini K. Turski sastav je u prvom kolu izgubio u Bratislavi od Slovana sa 2-4, a večeras na svom terenu od Wolverhamptona sa 0-1. Pogodak odluke zabio je Willy Boly u sudačkoj nadoknadi utakmice. Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za Bešiktaš i to dosta dobro te je zaradio ocijenu 7.0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Braga i Slovan Bratislava su odigrali 2-2. Domaćin je dva puta vodio, no Slovaci se nisu predavali i uspjeli su izjednačiti. Prvi put u sudačkoj nadoknadi prvog, a potom i u 88. minuti. Za goste je od 68. minute igrao Marin Ljubičić. Na ljestvici vode Slovan i Braga sa po četiri boda, Wolverhampton ima tri, a Bešiktaš je na nuli.

Image
Image

Domagoj Vida of Besiktas during the 2019/2020 Turkish Super League football match between Besiktas and Caykur Rizespor at Vodafone Park in Istanbul , Turkey on August 31 , 2019., Image: 468416956, License: Rights-managed, Restrictions: TURKEY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Seskimphoto

Barišićeva asistencija

U skupini G Rangers je na poražen na gostovanju kod Young Boysa sa 1-2 primivši drugi pogodak u sudačkoj nadoknadi utakmice. Tri boda Švicarcima donio je Fassnacht. Za Rangers je cijeli susret igrao Borna Barišić dok Nikola Katić nije nastupio. Barišić je bio jedan od najboljih u svojoj ekipi, upisao je i asistenciju te je dobio ocijenu 7.3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Feyenoord je pobijedio Porto sa 2-0. Bio je to dvoboj u kojem su Nizozemci zabijali golove, a Portugalci promašivali sjajne prilike. Domaćin je stigao do prednosti u 49. minuti preko Toornstre, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Karsdorp u 80. minuti nakon sjajnog solo prodora. Tijekom utakmice igrači Porta su tri puta pogađali okvir suparničkog gola, a uz to i Marega je uspio promašiti nemoguće. Nakon dva kola sva četiri sastava u skupini imaju po tri boda.

Image
Foto: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Image
Foto: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

single club/league/player publications/services.

Alfredo Morelos of Rangers celebrates scoring to give them a 2-0 lead with team mates Joe Worrall & Borna Barisic. Rangers v Kilmarnock, William Hill Scottish Cup, 5th Round Replay, Football, Ibrox Stadium, Glasgow, UK - 20 Feb 2019, Image: 414942222, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line:

Debakl Rome i užasni Brekalo

U I skupini St Etienne i Wolfsburg su odigrali 1-1, a identičnim rezultatom je završio i dvoboj između Oleksandrije i Genta. Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 72. minute i nažalost nije baš igrao najbolje, dobio je najgoru ocijenu u momčadi, tek 6.1. Na ljestvici vode Wolfsburg i Gent sa po četiri boda, dok St Etienne i Oleksandrija imaju po bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultatom 1-1 završile su i obje utakmice u skupini J, Wolfsberger - Roma, te Istanbul Basaksehir - Borussia Monchengladbach. Za Romu je cijeli susret igrao Nikola Kalinić. Na ljestvici vode Wolfsberger i Roma sa po četiri boda, dok Istanbul Basaksehir i Borussia Monchengladbachimaju po jedan bod.

Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

31 August 2019, Lower Saxony, Wolfsburg: Soccer: Bundesliga, Matchday 3: VfL Wolfsburg - SC Paderborn 07 in the Volkswagen Arena. Wolfsburgs Josip Brekalo cheers his goal to 1:1 against SC Paderborn 07. Photo: Peter Steffen/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences., Image: 468265464, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Sramota Uniteda

U skupini L Partizan je na gostovanju pobijedio Astanu sa 2-1, dok su AZ i Manchester United odigrali bez golova. Manchester United doživio je jednu od najvećih sramota u povijesti ovog natjecanja. Naime, Crveni vragovi nisu uputili niti jedan udarac u okvir vrata i to im je prva takva utakmica u povijesti. Ovo je vijest koja je već proglašena prijelomnom po gotovo svim engleskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Astanu je cijeli susret igrao bivši branič Zagreba i Rudeša Luka Šimunović, dok Marin Tomasov nije ulazio u igru. Na ljestvici vode Partizan i Manchester United sa po četiri boda, AZ ima dva, a Astana je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo