BREKALO GOLČINOM POKRENUO PREOKRET WOLFSBURGA: / Dalić se našao u nenadanim problemima, hrvatski reprezentativac izašao zbog ozljede

Image
Foto: Profimedia

Golčina hrvatskog reprezentativca obilježila je pobjedu Wolfsburga

20.2.2020.
23:10
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Wolfsburga i Rangersa velikim su preokretima ostvarili pobjede u prvim susretima 16-ine finala Europske lige pobijedivši Malmo sa 2-1, te Bragu sa 3-2.

Wolfsburg je gubio 0-1 protiv Malmoa, no uspio je okrenuti rezultat i ostvariti pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiese Thelin je u 47. minuti doveo goste u vodstvo iz kaznenog udarca, no samo dvije minute kasnije hrvatski reprezentativac Josip Brekalo je izjednačio prekrasnim golom. Brekalo je i u prvom poluvremenu bio blizu pogotka, no u 38. minuti je pogodio okvir gola. Domaćin je okrenuo rezultat u 62. minuti golom Admira Mehmedija. Brekalo je igrao za njemački sastav do sudačke nadoknade, dok Marin Pongračić nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE, TALENTIRANI VATRENI BRILJIRA NA VELIKOJ SCENI: /

Brekalo je golčinom spasio svoj Wolfsburg

Image
DALIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE, TALENTIRANI VATRENI BRILJIRA NA VELIKOJ SCENI: /

Brekalo je golčinom spasio svoj Wolfsburg

Katiću cijela utakmica

Braga je u Glasgowu vodila 2-0 protiv Rangersa, no domaćin je velikim preokretomi upisao pobjedu 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalci su poveli u 11. minuti fantastičnim golom Fransergia, a korak bliže pobjedi stigli su u 59. minuti kada je AbelRuiz zabio za 2-0. Međutim, Rangers je furioznom završnicom okrenuo rezultat. Dva gola zabio je Hagi (67, 82), a jednog Ayodelea-Ariba (75). Borna Barišić je igrao za Rangers do 73. minute, kada je zbog ozljede morao napustiti teren, a Nikola Katić je odigrao cijeli susret.

Roma je u Rimu pobijedila Gent sa 1-0, pogodak odluke zabio je Carlez Perez u 13. minuti nakon lijepe asistencije Edina Džeke. Nikola Kalinić nije zaigrao za Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basel je na gostovanju deklasirao APOEL sa 3-0, a strijelci su bili Raoul Petretta (16), ValentinStocker (53) i ArthurCabral (66). AntonioJakoliš je za domaćine zaigrao od 71. minute.

AZ i LASK su remizirali 1-1. Austrijski nogometaš hrvatskih korijena Marko Raguž doveo je goste u vodstvo u 26. minuti, a izjednačio je Teun Koopmeiners iz jedanaesterca u 86. minuti. PetarFilipović je igrao cijeli susret za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golčina Havertza

Bayer Leverkusen je pobijedio Porto sa 2-1. "Apotekari" su bili korak do vodstva u 17. minuti kada je Kai Havertz sjajno opalio sa desetak metara pogodivši vratnicu. U nastavku akcije pucao je i Kerem Demirbay, no Marcano je spriječio gotovo siguran pogodak.

Bolju igru Bayer je okrnunio vodstvom u 29. minuti golom LucasaAlaria. LarsBender je ubacio, Demirbay je prenio loptu glavom na drugu vratnicu gdje je Alario mirno zabio za 1-0. U samoj završnici prvog dijela Porto je opasno zaprijetio, sjajno je s ruba kaznenog prostora pucao Matheus Uribe, ali je LukasHradecky sjajno obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer je u 56. minuti povisio prednost golom Havertza iz jedanaesterca, a njemački veznjak je zabio tek iz drugog pokušaja. Njegov prvi udarac obranio je Marchesin, no sudac je ponovio udarac jer je Portov golman izašao s crte. Gosti su smanjili u 73. minuti preko Ze Luisa.

Arsenal je u Pireju pobijedio Olympiakos sa 1-0 golom Lacazetttea (81), dok je Wolverhampton bez većih problema pobijedio Espanyol sa 4-0, a golove su zabili DiogoJota (15, 68, 81) i RubenNeves (52).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susreti su za sedam dana.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo