VIDEO: / Brazil lako protiv prosječne Paname, Neymar zabio pravu golčinu

Prvu pripremnu utakmicu prije početka Svjetskog prvenstva odigrao je domaćin Prvenstva i prvi hrvatski protivnik Brazil. Brazilci su igrali protiv Paname i glatko slavili s 4:0.

3.6.2014.
23:15
VOYO logo

Bio je to očekivano lagan posao za momčad Felipea Scolarija koja je dominirala svih 90 minuta i na kraju glatko slavila. Brazilci su postigli četiri pogotka, a mogli su još nekoliko te su pokazali zašto su jedni od glavnih favorita Svjetskog prvenstva.

Do vodstva su došli u 28. minuti kada je Neymar fantastično pogodio iz slobodnog udarca s dvadesetak metara ostavivši vratara Paname bez previše šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 40. minuti Brazil je došao i do drugog pogotka. Dani Alves na rubu 16 metara dobio je dovoljno vremena za namjestiti se i naciljati panamski kut nakon neodlučne reakcije gostujuće obrane.

S tih 2:0 otišlo se na odmor, a odmah po povratku Brazil je došao i do trećeg gola. već nakon 40-ak sekundi igre Neymar je krasno petom proigrao Hulka, a ovaj je lakoćom povisio vodstvo. Četvrti gol došao je u 73. minuti kada su Neymar i Maxwell izigrali obranu Paname, iz pozadine je na ubačenu loptu natrčao Willian i postavio konačnih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x1ydqd6

Do kraja susreta Brazil je imao još nekoliko izglednih prilika uključujući gredu Maicona nakon ubačaja raspoloženog Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči dvoboja protiv Hrvatske 12. lipnja, Brazilci će u petak odigrati još jednu pripremnu utakmicu, a ovaj put protivnik će biti Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo