BRAVO DEČKI: / Dinamo u četvrtfinalu Lige prvaka, u Maksimir stiže velika Barcelona!

Image

Dinamovi juniori nastavili su nizati uspjehe u Ligi prvaka, pobjedom protiv Anderlechta 2:0 izborili su četvrtfinale tog natjecanja u kojemu će igrati protiv Barcelone!

23.2.2016.
20:51
VOYO logo

Dinamo je poveo početkom nastavka nakon kornera. Izveo ga je Brekalo, Benković loptu glavom produžio do Gojaka koji je uspio iz klizećeg starta pogoditi za 1:0.

Brekalo za 2:0

Već deset minuta kasnije, mladi dinamovci udvostručili su prednost, na 2:0 je povisio Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to otvorena utakmica u kojoj su momčadi uputile ukupno 24 udarca, po 12 svaki sastav. Domaćin je najbolju priliku imao već u drugoj minuti kada je Jorn Vanсamp nakon udarca iz kornera uzdrmao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona izbacila danski Midtjylland

Dinamo će u četvrtfinalu igrati protiv Barcelone koja je pobijedila danski Midtjylland 3-1. Danci su na poluvremenu vodili 1:0, a nakon što je Barca izjednačila u 51. minuti sve do 90. minute su držali 1-1 i bili korak do kaznenih udaraca. No, Katalonci su u sudačkoj nadoknadi zabili dva pogotka za plasman među osam najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Barcelonu su bili Chendri (51), Seungwoo Lee (90) i Alena (90+2), dok je pogodak za goste bio autogol Montesa u 34. minuti. Oba sastava su završila utakmicu s igračem manje. U 75. minuti je isključen danski branič Murbeck, a u 87. minuti je 'pocrvenio' domaći veznjak Eric Montes.

Chelsea nakon spornog jedanaesterca izbacio Valenciju

Plasman u četvrtfinale izborili su i nogometaši Chelsea koji su boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili Valenciju 5:3 nakon što je utakmica završila 1:1. Međutim, susret je obilježio nevjerojatan previd sudaca koji nisu priznali pogodak 'šišmiša iz jedanaesterca u 87. minuti. Naime, udarac Alberta Gila je prošao gol liniju, no lopta se odbila od šipke iza vratnice, pa su švicarski suci pomislili da je pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PA DOBRO, KAKO JE TO MOGUĆE? /

Suci skandalozno pokrali Španjolce u Ligi prvaka

Image
PA DOBRO, KAKO JE TO MOGUĆE? /

Suci skandalozno pokrali Španjolce u Ligi prvaka

https://vine.co/v/ir9YH7ajvqJ

Real izbacio City

U osmini finala je i Real Madrid koji je pobijedio Manchester City 3-1. Golove za mladu momčad 'Kraljevskog kluba' zabili su Mayoral (36, 41) i Hakimi (87), dok je pogodak za 'građane' zabio Buckley-Ricketts (63).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale četiri utakmice osmine finala na rasporedu su u srijedu, a sastaju se PSV Eindhoven - Roma, Pribram - Benfica, Lyon - Ajax, te PSG - Middlesbrough.

Olmo protiv svoje bivše momčadi

Dinamo je u skupini nadigrao juniore Bayerna, Arsenala i Olympiacosa, a sad će se ogledati protiv momčadi iz koje je u Maksimir došao mladi španjolski reprezentativac Dani Olmo. Barcelona i Dinamo igrat će 8. ili 9. ožujka u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo