Mamic otkrio svoju istinu o skandalu u Sarajevu

Prica o navodnom divljanju Dinamovg sefa Zdravka Mamica dobila je novi nastavak. 'Nije bilo nikakvog udranja u svecanoj lozi sarajevskog stadiona', tvrdi Zoran Mamic o medijskim napisima.

6.5.2014.
15:32
VOYO logo

"On je dosao pred nas kao i pedesetak ljudi prije toga koji su zeljeli slikati, i poceo je vrijedat. Tad je gurnuo, ma ne gurnuo, samo je naslonio ruku na Zdravka, a Zdravko je njega samo gurnuo, odnosno naslonio ruku na njega i rekao mu da se makne i da ga pusti na miru. Decka su odveli, mi smo sjeli i poceli gledat utakmicu", opisao je sporni dogadaj Zoran Mamic i nastavio:

"Zdravka je nakon toga legitimirao policajac koji je prvo otisao, pa se onda vratio i trazio da moj brat mora u policijsku postaju jer ga je navijac prijavio da ga je htio udarit", rekao je trener Dinama Zoran Mamic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nisam bio prvi koji je stajao do Zdravka jos bi rekao daj me nemoj zaj...... , kad citas medije, ali to je bio ovakav pokret - i to je bilo s obje strane", cudio se Zoran medijskim konstrukcijama.

Epilog price je da je stariji Mamic platio kaznu od 250 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije platio kaznu morao bi prenociti i cekati suca za prekrsaje, zvali bi se svjedoci da se ustanovi sto je bilo, a sto nije. Zdravko se slikao pet tisuca puta u tih 24 sata dok nije dosao decko koji je, navodno iz Zagreba. Ja ne znam jel' je iz Zagreba ali tako su nam rekli da je iz Zagreba", zavrsio je pricu o ovom sarajevskom dogadaju Zoran Mamic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo