STRAVA U BERLINU, SVI SE ODMAH SJETILI ERIKSENA / Brat Marija Götzea srušio se na teren i ostao ležati, vadili mu jezik iz usta

Image
Foto: Profimedia

Strašne scene u Njemačkoj odmah su podsjetile na tužne scene s Eura kada je danski nogometaš Christian Eriksen pretrpio srčani udar tijekom utakmice

15.8.2021.
18:52
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Viktorije Berlin pobijedili su Kaiserslaurten 4:0 u  3. njemačkoj nogometnoj ligi, a susret je obilježio težak pad  3. Felixa Götzea (23), mlađeg brata nekadašnjeg njemačkog reprezentativca Marija.

Götze se u 71. minuti snažno sudario sa suigračem, nakon čega je pao na travnjak i ostao nepomično ležati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su mu u pomoć priskočili suigrači koji su ga okrenuli na bok i izvadili mu jezik iz usta. Liječnici su također munjevito reagirali pa je Götze brzo na nosilima napustio teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub još nije otkrio u kakvom je Gotze stanju, ali objavili su da će izvijestiti javnost odmah kada saznaju više informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova drama u Njemačkoj, koja je trajala pet-šest minuta, odmah je podsjetila na užasne scene s Europskog prvenstva kada se danski reprezentativac Chiristian Eriksen srušio tijekom utakmice jer je doživio srčani udar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo