Potres u Dinamu: Smijenjen Branko Ivanković!

Branko Ivanković više nije trener Dinama! Mirni Profesor iz Varaždina i po treći put u karijeri mora otići iz Maksimira, no ovoga je puta dobio, a ne dao otkaz.

22.10.2013.
17:39
VOYO logo

Tako to ide u Dinamu. Nakon Krune Jurčića, otkaz je u samo nekoliko mjeseci dobio i Branko Ivanković, a momčad će do kraja polusezone voditi Zoran Mamić i njegov pomoćnik Igor Cvitanović.

Ivanković je na klupi Dinama upisao katastrofalan niz rezultata - poraze od Hajduka, Černomoreca, Ludogoreca, Splita, remi s Zadrom..., i nije čudo da je dobio otkaz nakon samo osam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrinjava, međutim, apsolutni nedostatak vizije ljudi iz Maksimira, koji unatoč zarađenim milijunima očito nemaju dovoljno znanja za vođenje jednog tako ozbiljnog kluba kao što je Dinamo, barem ne u sportskom smislu, na radost Zagreba i mnogobrojnih navijača.

U svakom slučaju, Mamići počinju potragu za novim trenerom, za možda najbesmisleniji, ali jedan od najbolje plaćenih poslova u državi - biti trener kluba u kojem o svemu odlučuje isključivo jedan svemoćni gazda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo