izjave aktera /

Bradarić: 'Nezaslužena pobjeda Dinama', Jurić: 'Trener je rekao da nam je važniji Osijek od derbija'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dok je za Bjelicu Dinamova pobjeda zaslužena, za hajdukovce nije

3.4.2019.
21:59
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Unatoč velikoj navijačkoj podršci Hajduk opet nije uspio pobijediti Dinamo na Poljudu, štoviše, Zagrepčani su utišali splitski stadion.

"Nismo zaslužili izgubiti, odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo inicijativu, ali na kraju su oni pobijedili. Dinamo je dosta išao na treću liniju, puno su nabijali, nisu imali neku igru. Nije bilo koristi puno od bokova, bez šansi je bilo, znali smo da će se igrati tvrdo i da moramo svaku šansu igrati. Crveni karton Caktaša ne bih komentirao", rekao je Stanko Jurić pa otkrio zanimljiv detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener je rekao da nam je važnija utakmica s Osijekom nego s Dinamom. Dinamo je tu zbog navijača, ali ovo je ključnije."

Domagoj Bradarić bio je izravan u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nezaslužena pobjeda Dinama", rekao je mladi lijevi bek.

"Imali smo šanse, ali ne i realizaciju. Uvijek na isti način izgubimo od njih. Imamo inicijativu i sve, ali ne znam što se dogodi."

Ismajli je zaključio:

"Pokazali smo da smo momčad, ali nekad treba imati više koncentracije i sreće. Nekad je tako. Svi žele zabiti protiv Dinama, ali danas nije išlo. Nadam se da će u idućem susretu biti bolje. Za mene ništa ne znači što smo dali maksimum. Čeka nas važna utakmica u nedjelju koju moramo pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo