ZANIMLJIVO U SERIE A / Bivši hajdukovac asistent u golijadi koju je bivši dinamovac gledao s klupe: Pobjeda Jurića i Vlašića

Image
Foto: Profimedia

Salernitana i Fiorentina su odigrali sjajnu utakmicu koja je završila 3-3

3.5.2023.
20:38
Profimedia
VOYO logo

U susretu 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Lecce s 2-1 i barem privremeno preuzeo drugu poziciju na ljestvici.

Image
JEDAN GOL DOVOLJAN /

Kreirali novo iznenađenje: Nakon Hajduka u polufinalu, u finalu su srušili Dinamo i uzeli trofej

Image
JEDAN GOL DOVOLJAN /

Kreirali novo iznenađenje: Nakon Hajduka u polufinalu, u finalu su srušili Dinamo i uzeli trofej

Leandro Paredes je u 15. minuti doveo torinsku Staru damu u vodstvo, izjednačio je Assan Ceesay iz kaznenog udarca u 37. minuti, no samo tri minute kasnije Dušan Vlahović je doveo Juve u novu prednost. U nastavku susreta više nije bilo golova. Marin Pongračić nije nastupio za goste zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta je u Bergamu porazila Speziju s 3-2 ostavši u igri za plasman u Ligu prvaka.

Gosti su poveli u 18. minuti golom Emmanuela Gyasija, no Atalanta je uzvratila s tri gola u nizu, a strijelci su bili Marten de Roon (32), Davide Zappacosta (48) i Luis Muriel (54). Mehdi Bourabia je u 64. minuti smanjio na 3-2 vrativši nadu gostima, no rezultat se više nije mijenjao. Mario Pašalić je za Atalantu igrao do 67. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torino, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je na gostovanju pobijedio Sampdoriju s 2-0 golovima Alessandra Buongiorna u 31. minuti, te Pietra Pellegrija u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Nikola Vlašić je za Torino igrao cijeli susret.

Salernitana i Fiorentina su odigrali sjajnu utakmicu koja je završila 3-3. Junak susreta bio je Boulaye Dia koji je zabio sva tri gola za domaći sastav (10, 59, 81-11m), a za prvi pogodak asistirao mu je bivši hajdukovac Domagoj Bradarić. Za goste su zabili Nicolas Gonzalez (36), Jonathan Ikone (71) i Cristiano Biraghi (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradarić je igrao cijeli susret, dok Josip Brekalo nije nastupio za Viole.

Na ljestvici uvjerljivo vodi Napoli sa 79 bodova, Juventus je drugi sa 63 boda, dok je Lazio treći s dva boda manje, ali i susretom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo